Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem beleugatni akarok,de ez az FZR 1000 Genesis manualból ollóztam ki. Ott vannak a hőmérséklet tarományok is,melyiket mekkora külső hőmérsékletig használható.

Ez a tuti,a mérnökök nem hülyék hozzá. Aztán ki mit tesz bele,mindenki eldöntheti.
Itt se, csak sok a hülye. Sanyiék fele szoktam járni, meg Veszprém vonzáskörzetébe. Aki tud szállítani, annak minden van
A 600 szervízkönyv pl. megad egy gyár általi előírt szabványt, és egy hőmérséklet skálán ábrázolja, hogy milyen hőm. viszonyokhoz milyen viszkozitású olaj kell. A 10W40-nél a hideg oldali 10-es nem biztos hogy elég. Ezért írta ábrus is a kisebb hidegoldalisat (abból már csak szinti van asszem) . Ez a bolond Ádám pedig mindenáron minusz 20-ba is motorozni akar...
link

Ezen agyalok erősen
El tudom. Csak itt a környéken nem megy a bütyköspiac. Nincs hozzá tér. (sajnos)
Havi 10%-ért van itt is pénz.
Amíg lószar van, lesz veréb is

El nem tudjátok képzelni, ez mekkora kiaknázatlan piac Majd a legközelebbi talin elmesélem az élettapasztalataimat. Van benne egy-két érdekes sztori Habár ez erősen kétesélyes amin most agyalok, és lehet nem hoz annyit mint amennyit gondolok. Most így erős dilemmában vagyok mi legyen. Várni a nagy cashre, vagy lesz ami lesz, csinálni tovább a kis pénz nagy szerencse játékot
Valami olyan amiről nem ér le a lábam.
Milyen motor? Próbáltam visszakeresni,de nem leltem.
Akihez járok itt kőszegen az nagyon ért hozzá,versenyző volt. Az mondta hogy semmi mást nem szabad beletenni ha jót akarok neki.
Amíg meg nem jön rá a vevő.
Jól mondta. De télen hidegben városi rövid távokon jobb a "vékonyabb".
Hát tudod amíg hoz a konyhára, nagyon nem idegeskednek

Amúgy ez lehet még maradna is
A 10w40 az az. Azt mondta a szerelő.
Szoktam!
ja, az más.
Az állandó motorcserélgetős hülyeségét.
nem. azt veszem ami hozzá való.
Miért te a legdrágábbat veszed?
annyira nem nagy hülyeség. Simán ér az a vas magyar papírokkal vagy 8 kilót.
Hát őszintén gyújtásdeknik keresek rá, de biztos fog kelleni még néhány bizbasz mire végzek
Te nem vagy elég "értékes"
igazából teszkós étolajjal is elmegy, csak az emberek nem merik kipróbálni.
Köszönd meg nekik hogy tolerálják a hülyeséged!
A 10w 40 jó bele,én is azt használom. Fölösleges drágát venni bele. Nem is nagyon fogyasztja,csak ha nagyon hajtom. A szintetikust nyáron (keményen használva) megitta gyorsan.