Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg kell kérdezni az eladótól. Általában nem engedik,de próba cseresznye. Főleg németek nem szeretik a paypalt.
nem gépekkel foglalkozom,felhagytam azzal.kitanultam,nem tudtam tovább fejlődni,abbahagytam. most programozok.eddig egész jól megy.
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Nekem is utángyártott 250-es tükrök vannak fenn,a széles 1000-es tükrök nem fértek ki a kapun.
Jut eszembe Adam ha a 600-as első tárcsái jók neked,az van egy pár valahol a pincében,még Snoopytól hoztam.
1.5 méteren csak annyi
karácsonyi menü kínai tésztaleves trapista sajtal.
ő engem. Nem vett de keres még. Esőbe elment az eleje vészféknél mert majdnem elbasztak.
Há de már nem számítógépekkel foglalkozol?

Kérdés: Ha e-bay-on nincs odaírva fizetéshez, hogy paypal akkor is ki tudom fizetni paypal-al?
nem:) meló+ beilleszkedés+ lakásfelújítás. csak a szokásosak.
Én meg már aszittem börtönben vagy, ennyire nem írsz...
szóval így kell csajozni:D akkor most ki szerzett meg kit? vett motort?
hogy estél/estetek el?
a motor egész olcsón megúszta akkor.nekem kiszakadt a blokk az autómból. de az őrangyalom megvédett
szó sem lehet róla
szóval te is katolikus vagy!
a lány nem az erika aki talin volt. Nézz vissza kb egy hetet és fzr.andi a nick nézd meg a képeit. Jobb oldalán csúszott béla idom dob kormány fejidomtartó kaptak.
kizárt
minimum unicum-os az oda való!
de akkor heinekkeneset mert azon van vörös csillag!
az igen. én ezt a tescos szart vettem 2000-ért.honnan tudsz te ilyen olcsó dolgokat:)
1400 Ft volt. nem egy ökör ára.
nemtoom, rendeltem valahonnan még tavaly.
hello! honnan vettétek az ülésfűtést? én is gondolkodtam,h bele kéne rakni az enyémbe,de nagyon drága.
Nah, feldíszítettem a fenyőfát, csúcs díszt nem találtam. Ha ráhúzok egy üres sörös dobozt az szerintetek jó lesz?
osztán hogy? mármint hogy törted meg? a csaj a találkozóbéli?
rendeződik a melóhelyed?lassan viszem a motort
pupu becsajozott itt a fórumon és megtörtem a bélát dec elején.
Szeva Qurafi ! Jöhetnél sűrűbben is.
NA szevasztok.
bekerült öcsém kocsijába az ülésfűtés, de a stabilizátor IC-s cucc valami miatt nem 5V-ot hanem 12-t ad. még szerencse, hogynem próbáltam, hanem mértem...
Boldog karácsonyt mindenkinek.
most megyek csomagolok ajándékot, meg öltözök, mert anyám megfőzte az ebédet.
Mennem kell gyorsan majd jöszök
még igen,de nem sokon múlott
emlegettünk téged asszonnyal, amikor sírva néztük a lakás szétrombolt falait. 1.5 méteren 5 centi dőlése van a falaknak. a vezetékek még szövetszigetelésűek voltak, és egy gyenge csapással leomlott az összes csempe a falról. amikor vésték az új vezetéknek a rést,kifordultak a téglák a falból. kellett volna egy jó kőmíves.
amióta köcsög pesti vagyok,még kevesebb az időm. olyan egy idegbeteg város ez,h iszonyat. Szeged sokkal nyugisabb volt. cserébe viszont több a jó nő október 1-e óta próbálom Pötit meglátogatni,még nem sikerült. lakásfelújítás, meg a beilleszkedés rengeteg energiát emészt fel.a motort meg nem tudom hova felhozni, nincs stresszmentesítés. elmentünk gokartozni Mogyoródra, na az jó volt, az kicsit segített. De nem olyan,mint a motorozás. Az egyik gokartot majdnem ronggyá törtem
röviden mi votl veletek az elmúlt két hónapban? goldwing? omega látom rendben Zsoltinak mi az új melóhelye?mert azóta már tuti váltott párat láttam tulajváltás volt a filmgyárban is. majdnem felhívtam bakosit,h jöjjön hozzánk felújítani,mert nincs kőmívesünk. Jaszi utódja jól van?