Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát Pisti azéé hidd el nem irigyelendő a mai és holnapi 12-12 órás íróasztalosom. (plusz szombaton Java vizsga)
Ha nem terveznék a jövőt illetően én is úgy csinálnám mint az egyik nagyon jó barátom és unokatesóim. bejelentve alig minimálbér felett, s kézbe megvan 160-180-200. Attól függ mennyit mennek.
nekem 160 akkor lenne kézbe ha a bruttóm 260-270 környékén lenne. (cigány világ)
viszont ha táppénzen vagyok se halok éhen. megyeget a píz az önkéntes nyugdíjba is, nameg béke és boldogság önti el a kicsi szívem, hogy a fizetésemből tartanak el legalább egy, de lehet két cigánycsaládot, meg 5-6 kommunista sosedolgozott nyugdíjast.
Jó reggelt,PUPU?
Ha ennyi olajat eszik ilyen kis távon ilyen erős füstöléssel,akkor én gyűrűtörésre tippelek.Le kéne venni a leömlőt,és valami elhagyatott helyen (mert üvölteni fog) beindítani,akkor megmutatja hogy melyik,vagy mind füstöl-e!Ha csak egy hengernél tört gyűrű,az alkatrész költség enyhébb lesz,persze a munkadíj akkor is sokba kerül.
Ott valószínűleg kampó az olajlehúzó gyűrű(k)nek.
A 18-as felni 4,5" széles, úgy rámenne a 180-as is, csak a lengővilla elejében kissé szűken lesz. (meg mint írtam szarabb lesz vezetni)
Nekem 170-es volt fent de már az is éppenhogy. (meg a 180-assal szarabb is lesz menni vele, 160-assal a legkezelhetőbb)
Nem mondott mert neki sem mondtak még semmit.
Hogy FZR találkozó lesz-e valahol azt nem tudom (nem hallottam még ilyenről) de az utóbbi pár évben szokott lenni FZR FÓRUM találkozó, amit ez a kis baráti társaság közösen szervez magának. (általában sokadszori b@szogatásomra összeáll valami dátum és hely)
Ha erre gondolsz, ehhez szükséges egy FZR és/vagy némi részvétel itt a fórumon. A kitöltetlen adatlapot nem szeretjük mert ez a fórum ugyan valóban nyitott de az itt szereplők elég jól ismerik egymást személyesen is, ezért nem árt legalább bemutatkozni ha valaki benéz ide (ha ismeretlen nevet látunk, akkor általában az első katt a névre megy hogy kihez van szerencsénk, de még nem ettünk meg senkit mert új volt )
Nem dehogy, nem nekem gondoltam. (nekem van kockalámpás fejidomom lezsírozva, akkor azt tenném fel )
Meg a hátam közepére sem hiányzik még egyszer csomagot küldeni gidának.
Van pár ismerősöm, azok szoktak keresni ezt-azt. (pl emre idomai, nyitott kip.dob, 17-es felni, meg ilyesmik)
Ha nekem kell valami azt megszerzem csak úgy.
matinéztam meg dakart nézek már pokert nezek
Én azért tartottam nagyon nagy embernek mert a két kezével ért ell nagyon nagyon sokat és dolgozott becsületesen nem a farkát veregette egy iróasztalnál . Sokan az ilyen munkába belehalnának olyan puhányok.
Jó az isolinés is nagyon is jó
én meg aludni.jó éjt neked is!
úgy legyen!
Na megyek filmezni jó éjt
hát mindegy árban ahogy számolgattam régebben ugyan ott lennék.viszont lemezhez nincs ismerősöm de kőműves az van.
Ha én is igy birom akkor egy rossz szavam sem lesz az életről
Dehogynem csak a szakinak tudni kell mondani meddig érjen a lemez belül
sajnálom nem semmi egy faszi lehetett!
Nagyon nagy tudással rendelkezet és mindez mellett 2010 ig aktívan csinálta
akkor bontás mert a lemezt azt mondják nem lehet összedolgozni rendesen a belső kátránnyal
Tavaly halt meg sajnos a kőműves aki rám hagyta a szakma csinyát binyát . 79 éves volt de 2008 ban még 76 évesen rakta velem a kéményt a tetön.
Vagy bontás vagy Lemez préselés ezekben gondolkoz
hát én is az felé hajlok.annyira nem sűrgős a dolg hogy 1 év alatt késznek kell lennie a háznak viszont úgy vagyok vele hogy most legyen megcsinálva rendesen.aztán ha 4év alatt újítom fel akkor annyi.
És nagyon jó indulatbol mondom a falakat szigeteld alá mert annyi bosszuságot fog okozni ,hogy el sem hiszed .
A lényeg a falakat szigelejétek alá . Mert ha nem mindegy miféle csodaszert hozznak rá mindig kiujul a salétrom. Volt hogy okoskodok megmagyarázák van ilyen meg olyan . Egyik sem jó semmire . Volt 2 ház ahol 8cm enként végig furkodtáka lábazatott mert van egy olyan folyékony terülö szigetelö ami direkt erre valo ,hogy ne keljen megbontani a falat . Eredmény . Ugyan uyg vízesedett a fal mind kettönél