hát ja.nem tudom hogy az idén mennyit sikerül majd menni de szerintem ez lesz a legkevesebb év az eddigiekhez képest.sajna ez van. de lelkesít hogy a saját kecót próbálom az állam által meghagyott kis pénzből felújítani és törleszteni a banknak.
remélem idénre már több helyre eljutok, de tavaly az összes pénzt elvitte a motor, így örültem, hogy Csongrád összejött, azt nemis hagynám ki sose, a mostani volt az 5.évem
Én még Újhartyánba szoktam lemenni, közelisvan, olcsóis, és jó buli, nomeg májusba van szóval már kiéhezett az ember:D
Ja látom azt a knight rideres műszerfalat
Mikor a Tuaregem volt énis vittem magammal mindenféle szerszámot de az fzrbe nemtudom hova tenni, úgyhogy marad az imádkozás
Gyulánk nem bízta a véletlenre a dolgokat és felspécizte néhány kütyüvel.plusz mindig van nála néhány szerszám és alkatrész a tanktáskába végszükség esetére!
Eddig mindegyik Japán motoromnak ugyanaz volt. (Goldwingnek is ugyanaz)
Én még Újhartyánba szoktam lemenni, közelisvan, olcsóis, és jó buli, nomeg májusba van szóval már kiéhezett az ember:D
Igen,szoktam menni talira,Csongrádon a dudák is rajta voltak.Mesuval voltunk Polgárdiban is.
Mikor a Tuaregem volt énis vittem magammal mindenféle szerszámot de az fzrbe nemtudom hova tenni, úgyhogy marad az imádkozás
Egyébként az enyémnél csak jobb lehet...:S
M: 3LH 000522
csak az Ym van a vázban elötte