Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt srácok!
Persze. Ez így normális.
Eddig mindegyik Japán motoromnak ugyanaz volt. (Goldwingnek is ugyanaz)
Csak egy felet kell tartani maximum Na jó éjt mindenkinek
sok nő sok gond!
Ha igy lesz mint ma este akkor nem sokáig
te is szeretnéd mi?!
ja
Gyula szereti ha nagy és sok Dudákal van felszerelvel a vas
bár azért a fórumtalira szeretnénk elmenni ha lesz mind 3 napra!
hát ja.nem tudom hogy az idén mennyit sikerül majd menni de szerintem ez lesz a legkevesebb év az eddigiekhez képest.sajna ez van. de lelkesít hogy a saját kecót próbálom az állam által meghagyott kis pénzből felújítani és törleszteni a banknak.
remélem idénre már több helyre eljutok, de tavaly az összes pénzt elvitte a motor, így örültem, hogy Csongrád összejött, azt nemis hagynám ki sose, a mostani volt az 5.évem
Én még Újhartyánba szoktam lemenni, közelisvan, olcsóis, és jó buli, nomeg májusba van szóval már kiéhezett az ember:D
jó is volt Gyula! remélem az idén is találkozunk ha a Jó Isten és a Párt engedi!
Nem kell túlozni,csak néhány kisebb módosítás van rajta!
Igen,szoktam menni talira,Csongrádon a dudák is rajta voltak.Mesuval voltunk Polgárdiban is.
Ja látom azt a knight rideres műszerfalat
Mikor a Tuaregem volt énis vittem magammal mindenféle szerszámot de az fzrbe nemtudom hova tenni, úgyhogy marad az imádkozás
Gyulánk nem bízta a véletlenre a dolgokat és felspécizte néhány kütyüvel.plusz mindig van nála néhány szerszám és alkatrész a tanktáskába végszükség esetére!
azmár egyszer biztos, szépis lett volna ha ott elkezdem szétkapni
Egyébként az enyémnél csak jobb lehet...:S
de azt nem láttad mi van bent!
daogyula, Téged láttalak idén a csongrádi talin, szemügyre is vettem a géped
nekem teljesen más és a motorszám kétszerolyan hosszú mint az alvázszám
Csillag van nálam előtte meg utána a vázon,de teljesen egyforma karaktersor!
Persze,nekem is ugyanaz mindkettő,könnyű volt beírni az adásvételibe!
A: YM 3LH000522
M: 3LH 000522
csak az Ym van a vázban elötte
Még nem is osztottam meg veletek pedig régi dolog . Látatok már olyant hogy az alváz és a motorszám egy ugyan az
Bulizni
ja így könnyű!