Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt fagyi volt éjjel, de már szépen süt a nap.
Na megyek mert a dolgom meg nem készül!
ÉN is ezt tenném ha lenne felesleges 50 gurigám!de......!
Baszátok Virágzik a virágom a sziklakertben és hozz egy rakás virágbimbot.
Há szerintem is azon a 1500-2000ft os szürőn sporoljál Elvileg mindne második olajnál kéne szürőt cserélni de én minden olajnál cserélem .
Bazzeg mire valo a mérö szerszámok tömkelege ? Vagy Mérjük meg helyeted
ééss, mivel kb rengeteg minuszban leszek most két-három hónapig, azon tűnődőm, mi lene, ha csak gyorsban ledobnám az olajat, szűrő nélkül
vagy teszemazt, egy millából egy 8 év körüli motort kapsz, ami ugyanúgy bárhol lehet a kimúlás útján már, mint egy 20éves, akkomár csak kár, h mind olyan csórók vagyunk, hogy nincs egyben elég lé (viszont tényleg érdekelne, mi ferde az elejében )
azt csak úgy írtam. de érted a lényeget?
Kovácsolt dugoszettel mit akarnál Turbositani? Vagy csak simplán nyugdiíjaséveidig birja?
Boldogot az Attiláknak .
azt néztem, h kovácsolt dogószett 150 környéke. állat. ha belegondoltok, egy mai 600as sportmotor majdnem 3.5 millió. megveszel egy fzr ezrest 3-400-ért, nem lenne egy millióban, szinte mindent kicserélve, és akkor gy újszerű, kurvaerős, jó motorja lenne az embernek, negyedáron.
Iagázobol ha már igy szétmolesztálnék egy blokkot mint ahogy most neked kell . Mindent cserélnék amit csak kell azt utána nincs vele gond egy darabig.
A 34 ezrse szettben benne van a szelepszárszimering is ? Mert akkor az jó ár érte. A drágábbban biztos benne van tutko.
Katalógus szerint 50-60$, mire ideér 15-20eFt biztos lesz. A Yakomotonál Pécsett meghoznak bármi, de egy kis idő...
Haló! Emberek itt süt a nap szél csend van fagy nem volt reggel sem kurvára tavasz van .
bordó fzr 500
Én a helyedben nem tökölnék, megvenném a készletet.
mondjuk 7-8 e!
akkor mennyit adnál érte?
boldog névnapot Ati
találtam már 34eft,és 54 e ft is!egy csávo meg legyártja csak a hengerfejt.. 13500ft-ér!kicsit sokallom még ezt is