Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy jó kis leírás milyen egy jó,és egy beteg motor.
http://www.injektor.hu/index.j...
Ezt az ezresen mérted?
A 1kg/cm2,vagyis négyzetcentinként 1Bar nyomás,mindkét mértékegységben előfordul mérőórán.Csak a méréshatárban különböznek,esetleg a Dieselé csillapított,hogy a hirtelen kompressziótól ne kapjon nagy lökést.A benzines 16Bar-ig mér mert 13-as kompresszió fölé nem mennek,akkor már öngyulladás léphet fel.A gáznak kell 16-os kompresszió,ezért gyengébbek az utólag gázosított benzines kocsik,a Diesel meg 17-30 között van,ahogy én tudom.
Sziasztok!

Most nagyon hülyeséget kérdeznék tőletek,mi a különbség benzines és diesel kompresszió mérő között,mérőben van különbség.
Mert megmértem a kompressziót és kg/cm2 van megadva az érték és gondoltam megnézek egy órát ,de írják hogy benzines diesel méréshez,ezért elbizonytalanodtam.
Ennyit mértem mind a 4 hengeren
nemtom kinek kellett a légcsonk itt van
eső nem para, de itt most nagyon esi ka hó, viszont az útoin csak víz van
az éjjel havazot de most eső esik
az a kérdés, meddig esik mert ha eláll, akkor nem para, de ha estig hullik, az már megmaradthat.
Ja
Ne is mond Aszem elmarad amotoroztatás a bánatos ..
egy kis üdítőt valakinek?

forrás
qrva életbe itt szakad a hó
jó reggelt.
Jó reggelt,írtatok ám rendesen,látom tegnap volt egy kis szerelmeskedés!
na én is megyek aludni! Jó éjt mindenkinek! köszi a tippeket!
Végülis az akkro kezdőguminak jó lehet nekem... Nagyon nem akarom még nyomni neki..egyenesben max 150-160 (igyis lerepülök a nagy széltöl mivel plexim nem sok van ) kaynarban meg még elég ovatos vagyok.
Az egyik haver már többször is vett ilyet,neki bejött.
Igaz Ő szinte mindig az asszonnyal megy túrázni 100-120 as tempó. 10-12e km-t is kibírt neki mindig.
Jóéjt!
Az biztos,hogy sokáig tart.
Igen... Még abszolut kezdő motoros vagyok szal döntögetni meg hasonlok még nem igen mennek... úgysem jó a régebbi gumi? Utcai motorozás..stb
Nekem tavaly nyárig az volt.Nem hiszem, hogy vennék ilyet máskor.
Jó éjt fiúk lányok