Értem...én teleszkópomra is ráférne egykis törődés, de most nem az az első...
Eddig nem ásványit használtál? Nekem azt javasolták, hogy ezekbe a régebbi gépekbe az a jobb. És a héten megyek olajért +szűrőért, szerintem motul 3000 20w50et veszek
srácok baromira elszomorít ez a mai helyzet. mi lesz így a jövőben?hogy fogom felújítani a kecót meg eltartani a családot, gyereket ha lesz meg élni egyáltalán?
hát telóolaj csere kéne de azt felejtem egyenlőre aztán a kuplungomat kéne megnézetnem mert magas ford. csattog váltáskor (ezt próbálom orvosolni ásványi olajjal) de lehet h lamellákat is kéne cserélnem.ehhez kéne a szerelő.
Az elkiabálást arra értettem, hogy mesu is rta hogy megy a szerelőúrhoz, szerelőből pedig nekemseárt
De remélem tudom itthon orvosolni magam a problémát...
Úgy, hogy bevolt sózva a seggem, megláttam a motort, a száját tépni még nemigazán mertem, mivel nemvolt sűrűn alattam nagyobb gép 125 ccm-nél, én meg teljesen beleszerelmesedtem a kinézetébe és a hangjába szóval elis hoztam...
Eltelt kb 2nap, gondoltam akkor lássuk mit tud, és akkor jött a füstfelhő
Tanulópénznek viszont jóvolt
Eddig nem ásványit használtál? Nekem azt javasolták, hogy ezekbe a régebbi gépekbe az a jobb. És a héten megyek olajért +szűrőért, szerintem motul 3000 20w50et veszek
Bocs ha nemfogalmaztam világosan
De remélem tudom itthon orvosolni magam a problémát...
Remélem én nem járok így
Eltelt kb 2nap, gondoltam akkor lássuk mit tud, és akkor jött a füstfelhő
Tanulópénznek viszont jóvolt