Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek én szolj Ha sikerül akkor jó .Ha nem akkor is mert fedél lesz a fejünk felett meg télen fűtés és még fizetni sem kell érte
Helló Sanya
hali papa
Sziasztok!
Pisti tudod mit kell csinálni elhúzni ki a faszba. Ma hívott főnök hogy hívnak majd az új tulajok egyezzek meg velük a munka feltételekről fizu stb stb. Ha nem az lesz mint eddig akkor nem tudom mit csinálok lelépek pestre bankot rabolni.
Azé abbo nme kérek hogy csak ako ülök autoba ha dolgozni megyek mert arra persze mindenképpen kell tankolni .
1 l benya =1 l sör vagy 2dl házi vagy akár 3 liter tej
Az alsó két szeménél kezdtem
Már tényleg meggondolom az autoval is hogy menjek e .De nálam tényleg elérte ahatárt. Pupu ta meg Jaszer vagytok a terminátorok valamit csináljatok mán ! Én megyek veletek ha kell
neméppen
egy egyszerű feladat
Nekem abból is van szolgálati
Baszki, a 10ft-ot én azthittem a tegnapira értetted, most nézem a híradót, a 10 ft a tegnapi 6ft-ra jött rá, két nap alatt 16 ft:O
És azt mondják, hogy ennek még nicns vége...
Köszi, ez bíztató...
Veszek egy biciklit
Leszarom, tavaly is alig motoroztam, idén sem fogok sokat.
A legtöbbet az első évében mentem a motorral, mikor megvettem. Azóta egyre kevesebbet. Akkor volt olyan hétvégém, hogy háromszor kellett tankolnom. Most meg legfeljebb itthon maradok a családdal.
Köszike
nem, én tavaly egy kocsiakkut is lemerítettem
Oks, megpróbálom.
Köszi a válaszokat!
Ha kicsit nagyobb aksival próbálom bikázni, mint pl 35Ah-s, akkor leéghet benne valami?
próbáld meg bikázni
ha akkor sem nem jó akkor az indítórelét kéne rövidre zárni
a rohadt mocskos kúrva anyjukat a geciknek
És akko most tegyek egy palackot a motor hátso ülésére hogy ocson menjek vele?

Már a benzinárak lassan eltörpülnek a többi gond mellett
És a nyár végén sztem gázos leszek, úgy néz ki lesz ócccsóért bontottba
De legalább legyetek mérgessek ti is mert akkor jobban érzem magam én is .
Mondj újat, amikor 400 volt, már akkoris alig tudtam motorozni, ez a pár forint csak hab a tortán
Néhány napja hallgattam a rádiót, azt mondták, hogy egy éve ilynekor 360 ft volt a benzin és már aztis sokalltuk, bezzeg simsonos időmbe...
Mentem az ezressel a kútra és egész nyáron motorozgattam, idén meg talán mentem 400 km-t
Meeee voltam ma a bankban 3 nap múlva búcsút veszek svájci barátaimtól