Pisti tudod mit kell csinálni elhúzni ki a faszba. Ma hívott főnök hogy hívnak majd az új tulajok egyezzek meg velük a munka feltételekről fizu stb stb. Ha nem az lesz mint eddig akkor nem tudom mit csinálok lelépek pestre bankot rabolni.
Már tényleg meggondolom az autoval is hogy menjek e .De nálam tényleg elérte ahatárt. Pupu ta meg Jaszer vagytok a terminátorok valamit csináljatok mán ! Én megyek veletek ha kell
Baszki, a 10ft-ot én azthittem a tegnapira értetted, most nézem a híradót, a 10 ft a tegnapi 6ft-ra jött rá, két nap alatt 16 ft:O
És azt mondják, hogy ennek még nicns vége...
Köszi, ez bíztató...
Veszek egy biciklit
Leszarom, tavaly is alig motoroztam, idén sem fogok sokat.
A legtöbbet az első évében mentem a motorral, mikor megvettem. Azóta egyre kevesebbet. Akkor volt olyan hétvégém, hogy háromszor kellett tankolnom. Most meg legfeljebb itthon maradok a családdal.
Mondj újat, amikor 400 volt, már akkoris alig tudtam motorozni, ez a pár forint csak hab a tortán
Néhány napja hallgattam a rádiót, azt mondták, hogy egy éve ilynekor 360 ft volt a benzin és már aztis sokalltuk, bezzeg simsonos időmbe...
Mentem az ezressel a kútra és egész nyáron motorozgattam, idén meg talán mentem 400 km-t
És azt mondják, hogy ennek még nicns vége...
Köszi, ez bíztató...
Veszek egy biciklit
A legtöbbet az első évében mentem a motorral, mikor megvettem. Azóta egyre kevesebbet. Akkor volt olyan hétvégém, hogy háromszor kellett tankolnom. Most meg legfeljebb itthon maradok a családdal.
Köszi a válaszokat!
Ha kicsit nagyobb aksival próbálom bikázni, mint pl 35Ah-s, akkor leéghet benne valami?
ha akkor sem nem jó akkor az indítórelét kéne rövidre zárni
Már a benzinárak lassan eltörpülnek a többi gond mellett
Néhány napja hallgattam a rádiót, azt mondták, hogy egy éve ilynekor 360 ft volt a benzin és már aztis sokalltuk, bezzeg simsonos időmbe...
Mentem az ezressel a kútra és egész nyáron motorozgattam, idén meg talán mentem 400 km-t