Most jöttem be.5 cserép tört meg az eresz egy helyen igazitásra szorult .Tudod én nem vagyok ilyen az a szerencséjük de kiosztottam őket rendesen ugy hogy szerintem. Nem 2-3 évig hanem jó darabig nem lesz velük gond . De visszont az idén aszem teszek rola hogy megtanulják hogyan épitkezzünk egy vonalban .
Engedelmetekkel ki írtam az esemény naptárba is a felvonulást.Ha gondoljátok jelentkezzetek.Minél többen vagyunk annál jobban fel tudjuk magunkra hívni a figyelmet!
Sziasztok!
Szeretnélek titeket meghívni egy motoros felvonulásra.A felvonulás célja,hogy felhívjuk magunkra,motorosokra a figyelmet.Kezdődik majd a motoros szezon és autósokkal tudatni kell,hogy kiröppenünk a közutakra.Ez az esemény már volt tavaly is és akkor is nagy siker aratott.
Nem tudom,hogy szabad e ide másik motoros portál linkjét betenni,így most nem másolom be az esemény linkjét.Az esemény a motorozz.hu oldalon található "szezonnyitó gurulás" címen.Ott minden részletről olvashattok.
Üdv.!
Ha csak egy cserepet tör el azt is fizesse ki, csak abból tanul a fasz. Ki kell hívni a rendőröket vegyenek fel jegyzőkönyvet, utána behajtani rajta mindent.
Pistám nem azzal van abaj hogy véletlenül eltörik egy cserép egy iylen munka közben . De ilyen szakszerütlen nekiállásnál mit várt nem is értem . Mi is sokszor váltunk olyan eszközre ami szerintünk jobb megoldás. De házra nyulo faágaknak nekiállni kötelek nélkül . Csak hajlásra vágott kötéles eresztéses leengedös verzioban szabad .
itt ugy van az épitkezés hogy a ház vonalában épithetsz mint álltalában. Ezt mindnenki fel is fogta őket kivével. A házunk mögötti részt és az egész udvaruk tele van épitvel minden szirrel szarrral . Köröszteb hosszába .Volt hogy azé kellett szolni hogy ugyan már a ház alol az összetákolt épületeiket elkéne bontani. Akkor az haragudtak persze szerintük nekik van igaza .Azt elfelejtik ,hogy az utcábvan csak nekik van igy . Hozzáteszem normális magyar emberek . Nem kokszik.
Sanyíkám ez ahétvége amugy sem az ennyém . Pénteken indult egy nem várt levéllel amit a nővéremmel kell lefutnom ami mellesleg 500-as vérnyomást és gyomorideget okozott. Amiből hála isten maradt a tegnapi napra is . Erre mondom talán ma reggel ugy kellek hogy jó lesz erre most meg ez .
Na a favágosráccal le is futottam a menetett .Elmagyaráztam neki hogy kell fátvágni de elötte megkérdeztem ,hogy szerinte ezt igy kell e .Erre érdekes modon elnézést tudod kérni és teljes mértékben igazat tudott adni . De most megvárom ,hogy összepakoljon és elmenjen azt átmegyek a szomszéddal is lefutok egy menetett. Remélem az nem ilyen simán megy mert azt nem szeretem
Ebben az apoén hogy mi is fágunk veszéjes fákat csak azé nem szol a buziszomszéd mert már eligazitottam néhányszor a hülye dolgaiért. De most átmegyek azt eligazitom öket hogy javuljon a jó szomszédi visszony. Eddig is olyanokat csináltak hogy égnek áll az ember haja.
Szeretnélek titeket meghívni egy motoros felvonulásra.A felvonulás célja,hogy felhívjuk magunkra,motorosokra a figyelmet.Kezdődik majd a motoros szezon és autósokkal tudatni kell,hogy kiröppenünk a közutakra.Ez az esemény már volt tavaly is és akkor is nagy siker aratott.
Nem tudom,hogy szabad e ide másik motoros portál linkjét betenni,így most nem másolom be az esemény linkjét.Az esemény a motorozz.hu oldalon található "szezonnyitó gurulás" címen.Ott minden részletről olvashattok.
Üdv.!
Jó a mostani is,nagyon jó. de hát ez is nagyon tetszik.