Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm, és kicsoda ha szabad kérdeznem?
Emrém itt voltak megnézték a motorodat
Na remélem mára ettöl több már nem lesz.
Most jöttem be.5 cserép tört meg az eresz egy helyen igazitásra szorult .Tudod én nem vagyok ilyen az a szerencséjük de kiosztottam őket rendesen ugy hogy szerintem. Nem 2-3 évig hanem jó darabig nem lesz velük gond . De visszont az idén aszem teszek rola hogy megtanulják hogyan épitkezzünk egy vonalban .
Engedelmetekkel ki írtam az esemény naptárba is a felvonulást.Ha gondoljátok jelentkezzetek.Minél többen vagyunk annál jobban fel tudjuk magunkra hívni a figyelmet!
Sziasztok!
Szeretnélek titeket meghívni egy motoros felvonulásra.A felvonulás célja,hogy felhívjuk magunkra,motorosokra a figyelmet.Kezdődik majd a motoros szezon és autósokkal tudatni kell,hogy kiröppenünk a közutakra.Ez az esemény már volt tavaly is és akkor is nagy siker aratott.
Nem tudom,hogy szabad e ide másik motoros portál linkjét betenni,így most nem másolom be az esemény linkjét.Az esemény a motorozz.hu oldalon található "szezonnyitó gurulás" címen.Ott minden részletről olvashattok.
Üdv.!
Ha csak egy cserepet tör el azt is fizesse ki, csak abból tanul a fasz. Ki kell hívni a rendőröket vegyenek fel jegyzőkönyvet, utána behajtani rajta mindent.
Na megjöttem szomszédal aszem javitottam a jó visszonyunkon . Most ugy 2-3 évig biztos nme szol hozzám .
Pistám nem azzal van abaj hogy véletlenül eltörik egy cserép egy iylen munka közben . De ilyen szakszerütlen nekiállásnál mit várt nem is értem . Mi is sokszor váltunk olyan eszközre ami szerintünk jobb megoldás. De házra nyulo faágaknak nekiállni kötelek nélkül . Csak hajlásra vágott kötéles eresztéses leengedös verzioban szabad .
visszajöttem mogyira befagyott a picsám.
Jó az biztos de itt most nincs ilyen .
Ha kárt okoznak azt ki kell fizetni. Én ezért kötöttem jogvédelmi biztosítást...
itt ugy van az épitkezés hogy a ház vonalában épithetsz mint álltalában. Ezt mindnenki fel is fogta őket kivével. A házunk mögötti részt és az egész udvaruk tele van épitvel minden szirrel szarrral . Köröszteb hosszába .Volt hogy azé kellett szolni hogy ugyan már a ház alol az összetákolt épületeiket elkéne bontani. Akkor az haragudtak persze szerintük nekik van igaza .Azt elfelejtik ,hogy az utcábvan csak nekik van igy . Hozzáteszem normális magyar emberek . Nem kokszik.
De kéne ez a moci!
Jó a mostani is,nagyon jó. de hát ez is nagyon tetszik.
Sajnálom hogy ilyen rossz dolgok értek. Na de fel a fejjel! Jönnek még jobb idők Pestám!
Ha van biztosítása, vagy neked akkor fizet a biztosító. Ha nincs akkor ő fizet..
Sanyíkám ez ahétvége amugy sem az ennyém . Pénteken indult egy nem várt levéllel amit a nővéremmel kell lefutnom ami mellesleg 500-as vérnyomást és gyomorideget okozott. Amiből hála isten maradt a tegnapi napra is . Erre mondom talán ma reggel ugy kellek hogy jó lesz erre most meg ez .
Na a favágosráccal le is futottam a menetett .Elmagyaráztam neki hogy kell fátvágni de elötte megkérdeztem ,hogy szerinte ezt igy kell e .Erre érdekes modon elnézést tudod kérni és teljes mértékben igazat tudott adni . De most megvárom ,hogy összepakoljon és elmenjen azt átmegyek a szomszéddal is lefutok egy menetett. Remélem az nem ilyen simán megy mert azt nem szeretem
Meg kell csináltatni vele az egész tetőt,szép újra. De ne verd meg,nagyon ne.
Annyi. Ha ügyesen mész vele az még egy 100km.
Ebben az apoén hogy mi is fágunk veszéjes fákat csak azé nem szol a buziszomszéd mert már eligazitottam néhányszor a hülye dolgaiért. De most átmegyek azt eligazitom öket hogy javuljon a jó szomszédi visszony. Eddig is olyanokat csináltak hogy égnek áll az ember haja.