Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod és még a Betti kedvéért sem voltatok képesek sietni ?!
A GW-n viszont kétségbeejtő. Durván összeolvadt a barna vezeték a biztosítéktáblától ~20-25 centi hosszan, erre mit csinál a mérnök úr?
Betekeri szig.szalaggal és kész is.
A generátorról jövő 3 vezeték olyan kemény mintha acéldrót lenne, valamint ahol kellett csinálni egy elágazást ott megblankolta a szálat majd rátekerte a vezetéket és jöhet is rá a villanyszerelő legjobb barátja, a szig.szalag. (persze hogyne, forrasztás meg zsugorcső! ez itt kérem nem az OCC)
Akkor lehet, hogy a 400asba nemlehet berakni?
Mert ha megnézed a képeim között, nekem nem olyan mint Pupuén, hogy a lámpa tetejénél egyenes a vonal, mivel nekem benyúlik a két lámpa közé a műanyag, tehát max ha megflexelem akkor lesz olyan
Sötétben értünk már hozzám is vissza .Odafele pedig tervbe vettük hogy mindenképpen bemegyünk hozzád. Vagy ha mán nem is hozzád legalábbis Bettikét megnézzük
Nem kell megvágni,annak ott a helye a gyári idomon.
Emre fotozott én nem ezt rá bizom
Halihó!
Grat a géphez!
Egyébként meg kell vágni a fejidomot, hogy ezt a bizonyos betétet belehessen rakni, vagy hogyvan a ti gépeiteken?
Holnap megmérem, GW-ra lehet kéne új fékcső. (még a 81-es gyári van rajta)
Ha minden kötél szakad,akkor hétfőn kapok kölcsibe a MAN szervízből. llítólag nekik van csillagba is,és crova fejbe is 50mm-es.
de azért egy kicsit haragszom hogy egy kávéra sem értetek rá! de megértem hogy siettetek.
guten tag! was haben ge zürzavar?
Rakjá má képet róla.
Grat hozzá nektek. Papírt lehet intézni rá?
Ja és persze azt elfelejtettem mondani ,hogy nálam van a moci tehát ha valakinek alkatrészre van szűksége csak szoljon Bontos ár alatt tudom adni
Omega hosszbordásszíj feszítő tengelycsonk meglazításához.
Sziasztok!lehet,hogy valaki tudna segiteni.95-ös FZR-Re keresek világitás kapcsólot,szétment benne a tompitott ésa refi kapcsóloja.most bekötöttem direktre.ha valaki tudna egyben vagy bontval,köszöném,.hali!
ok akkor a biznicet átadom neked
Van már Pupukám mert a mai szerzeményen is van arrol is tudok csinálni ha akarok.
legalább tud majd tempót jönni
Annyi még ,hogy minden megvan rajta minden csavar gyönyörü. A Kábelek és az elektronika részek kifejezetten gyönyörüek.
További áradozást meghagyom Emrénknek
Ezzeket leszámitval elég jó szerkezeti álapotban van . Nem nagyon láttam ,hogy törésből eredendö görbeség lenne rajta vagy sérülése lenne.
Megvettük. Egész jó állapotban van . De vannak azért hibái. És persze esztétikai hibák is vannak de ilyen szállitási eredésből valok látszik . De őnmagában ennyit megért Látszik hogy külföldi gondos gazda kezeiben volt . Fém fékcsővek elöl hátul. Elöl EBC tárcsák hátso az kopott. Jég hideg volt a blok mikor érkeztünk pöcre indult hidegen és melegen sem zörög. Nagyon jó hangja van a korához képest. Lánc szett elég jó csak rég volt olajozval. Minden gyári állapotu semmi modositás . Meg ami még van az elsö telok sajnos elöregedett a krom és van pár gomobostünyi bubor rajta.