Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a minimum. Speciális szakmunkáért sokkal többet el lehet kérni... Ha pedig jó barát csinálja az megfizethetetlen.
aha igen köszi mindent. Szerinted a 3e ft+áfa/ó munkadíj jó lesz Andinak vagy olcsóbb legyen?
Bekötési rajz:
Az úgy jó lesz szerintem is, kár vacakolni bármi mást nem lesz jobb. A világítás kafa lett még talán a helyzetjelzőt beköthetnéd a vak lámpába...
Csövi szerintem a légszűrő így marad majd belülről körbe nyomom szilóval meg a házat is azzal nyomom körbe majd.
köszi Gyulám. Mégegyszer rámértem 78.5a lámpa és 77az ülés de akkor is magasnak érzem.
Ha elviszed főmérnök úrhoz akkor karbiszinkront,szelephézagot is lője be,Akkor lesz igazi!
Persze ez feleannyi térfogat,és a súlya meg a 600-é,de Andival repülni fog!
Holnap postázom a kért cuccot,összesen 4500 péz postával.
meghajtottam a kiscsajt jól ment nagyon vette a gázt a kuplung nem csúszott a pofám lefagyott ahol béla 1es 90nél féktávozok ott kb 60volt. De visít nagyon
kicseréltem a kuplungot kiszedtem a rijogót meg átkábeleztem az aksit a telót eredetibe nyomtam vissza.
Pista volt a multiméter?Kíváncsi lennék ha bedugnád a konnektorba hogyan jelezné a váltófeszültséget?
Ráadásul volt nálam egy univerzális Bakosi, ilyenkor nem kell multiméter
nem hiszem hogy ez nagyon befolyásolt volna
Emrém ha rámérünk és nem jó a beépitett fesszabályzója akko azé nem hozzod ell ?
Mentem délutánra.
pedig azt én sem vittem

majd legközelebb
Hát ez az mikor nincs hozzáértő aki megnézze a terméket. (pl multiméter nélkül el sem indulok)
nem nagy hibák inkább a kókányt javítgatom ki ami pénz sok az a feszab.
mingyá jön csövi meghalgassa majd. De jó hír nem füstöl. Koppra melegítettem a blokkot és kapott pár 10est és semmi füst korom akármi. Reggel első indításra indúlt faszán.
ne is mond megyek majd hozzád hogy hallgasd meg a blokkot.