Igen,mert ez csavarozott segédváz,a 600-é meg hegesztett,a 400-ast nem tudom,de szerintem az is.Le kell vágni a régit,ezt meg felcsavarozni pontosan,és profin kell megcsinálni hogy műszakin ne szúrjon szemet.
hála istennek mindenre figyel a tulaja. minden évben megcsináltatta a karbiszinkront is meg mindent:) gumi is jó még rajta. nyáron volt lánckerék és lánccsere. ha már volt lepattant festék az ki lett javítva. tényleg patika:)
pénz csak erre van amint már irtam meló mellett sulizok és meg kocsit is fenttartok:S 22 évesen ennyire tellik önerőből:D ismerősömé a motor és csak azért akarom átvenni mert megbízható helyről van. am sv-t akartam de erra maradt della
Tavaly nekem az volt a kemény hogy bevittek a kórházba azzal, hogy vakbél, és műteni kell... Az utolsó vizsgálaton derült ki, hogy "ja, csak vese"... De azért majdnem megműtöttek egy olyan dolog miatt aminek semmi baja nem volt.
Sajna egy új gyártása egyelöre lehetetlen,az elögyártás új fönököt kapott ,nagyon tartanak töle.
Viszont van még egy pár 150-es itthon,de ennek 12mm a lukátmérö.Ha ezzel tudsz valamit kezdeni nekem már nem kell.
Nem javaslom,és szerintem más se.Japán belpiacos,itthon nemigen van hozzá alkatrész,ha rendelsz sokáig jön,és nagyon drága.Akkor inkább 600-vagy ezres,azok sokkal gyakoribbak,könnyen van javító anyag.
Na mizu a menyaszonnyal? Mióta veled beszél azóta szarik a fejemre...
Neked Gyulám, meg a többieknek is végtelenül hálás vagyok a sok segítségért, de nem felejtek ám, úgyhogy meghálálom amint tudom
Bár erre mondják azt, hogy mindenki a saját kárán tanul, csak nem éri meg...
Magyar egészségügy, én így szeretlek.
Viszont van még egy pár 150-es itthon,de ennek 12mm a lukátmérö.Ha ezzel tudsz valamit kezdeni