Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az sincs valami közel
Így van szike és flex a nyerö páros .Meg kapalács
Héééé Kaszanova

Na mizu a menyaszonnyal? Mióta veled beszél azóta szarik a fejemre...
Heves megye Hatvan vonzáskörzete:)
Nme tudom nekiálltam ennek annak de igazábol semmi munkához nincs kedvem ma
Tényleg és te helyileg merre? Csak mert se egy kép rólad se semmi
És már is gömbölü lesz
Le köl faragnyi szikével a szögleteket Én is uyg csinyáltam meg még párunk
Igen,mert ez csavarozott segédváz,a 600-é meg hegesztett,a 400-ast nem tudom,de szerintem az is.Le kell vágni a régit,ezt meg felcsavarozni pontosan,és profin kell megcsinálni hogy műszakin ne szúrjon szemet.
Tudom, nélküle sehol sem lennék
na jó akkor maradok a szögletes popónál vagy ha lesz komolyabb összg a zsebben és megszeretem a kicsit akkor elviszem szakihoz
Szívesen,de most Pupu a generál kivitelező.
Tuti farigcsa,de ha nem vagy benne járatos bele ne kezdj
Tudom, hogy jó kezekben van

Neked Gyulám, meg a többieknek is végtelenül hálás vagyok a sok segítségért, de nem felejtek ám, úgyhogy meghálálom amint tudom
FZR úgy szép ha a segge kocka, eleje kör
ez jó rá? vagy farigcsálni kell itt is? 400as 89es fzr-ről van szó
hála istennek mindenre figyel a tulaja. minden évben megcsináltatta a karbiszinkront is meg mindent:) gumi is jó még rajta. nyáron volt lánckerék és lánccsere. ha már volt lepattant festék az ki lett javítva. tényleg patika:)
Szép lány neked nincs miért aggódnod,vörös cicus jó kezekben van,jövő héten küldöm hozzá a fesszabályzót is!
Ez nem annyira szögletes
Ahogy gondolod,de csak akkor vedd meg ha valóban kifogástalan,akkutöltés jó,szelephézag,karbiszinkron,mert ezekkel sokat tudsz sz*pni!
Hallgass a srácokra drága, ha én is hallgattam volna akkor most nem tartanék ott ahol tartok.

Bár erre mondják azt, hogy mindenki a saját kárán tanul, csak nem éri meg...
pénz csak erre van amint már irtam meló mellett sulizok és meg kocsit is fenttartok:S 22 évesen ennyire tellik önerőből:D ismerősömé a motor és csak azért akarom átvenni mert megbízható helyről van. am sv-t akartam de erra maradt della
Tavaly nekem az volt a kemény hogy bevittek a kórházba azzal, hogy vakbél, és műteni kell... Az utolsó vizsgálaton derült ki, hogy "ja, csak vese"... De azért majdnem megműtöttek egy olyan dolog miatt aminek semmi baja nem volt.

Magyar egészségügy, én így szeretlek.
Sajna egy új gyártása egyelöre lehetetlen,az elögyártás új fönököt kapott ,nagyon tartanak töle.
Viszont van még egy pár 150-es itthon,de ennek 12mm a lukátmérö.Ha ezzel tudsz valamit kezdeni nekem már nem kell.
Nem javaslom,és szerintem más se.Japán belpiacos,itthon nemigen van hozzá alkatrész,ha rendelsz sokáig jön,és nagyon drága.Akkor inkább 600-vagy ezres,azok sokkal gyakoribbak,könnyen van javító anyag.