Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, csak tüntetés van Pesten és itt meg mlas kelti a feszültséget.
de én valami olyanra gondoltam amit ha kell hamar felrakok ha meg nem akkor leveszem.
gondolom látszik kinek a ribanca élvezi a meleget.
Thomasnak adtam egy ilyet a dobozhoz de nem használta fel. (GW-n volt)
De ez nekünk szólt, nem?
És ez hangulatkeltő. (gondolom most is valami cinkelt rajzot szerkeszt amin bizonyíthatja hogy igaza van )
ne feleselj
Én egy hasonlót vettem, amit aztán hozzáidomítottam a vashoz.
SZERETLEK PUPU
Senki sincs kiakadva, csak mlas okoskodik és közben meg nem ért hozzá.
istenem énis hülyülök na mind1
Képesek bizony
áh faszomba megfájdult a fejem köcsög időjárás.
na elég legyen mert közétek vágok! ilyen kis szarságon basszus képesek vagytok kiakadni?! nyugi!
"Magyarázat: téves mérés, a hit hegyeket mozgat meg (méréstechnikában ismert, hogy ha általunk "várt" eredményt mérünk, hajlamosak vagyunk 1ből elfogadni)"
És hidd el én lettem volna a legboldogabb ha igazad van és ez így működik de sajnos nem, ezért egy csomót kellett baszakodni mire lett egy tűrhető kompromisszum.
A demokráciának van egy alapvető hibája, miszerint ha a többség tévesen mond valamit, azt hiszik, attól az igaz lesz
Csak hülyültünk, te meg idevágtad hogy akkor kiteszed, aztán majd nyárra kész lesz.
hát ott voltam fasz amikor kb 2 éve hirdettek egy gyári tartókonzolt a vaterán 10-ért és nem vettem meg.de akkor még nem gondoltam hogy esetleg kellene most meg mindegy.nem lényeg mert ha én nem tudom használni akkor eladom azt kész.eddig is meg voltunk nélküle.bár lehet hogy valami keretet megpróbálok csinálni neki.
Nem pupu baszod hanem én itthon! (és megfeledkezel a lengővilla szögének a változásáról)
na most mi a baj? Nem teszek meg mindent hogy jó legyen a motorod?
én is kipróbáltam

demokrácia van, többégi szavazással, az elméleted elvetve
+az idomokat le kellett ragasztani (átlátszó) ragasztószalaggal, mert leszedte volna festéket a táska menet közben. (a ragasztót is cserélni kellett valahol Svájc környékén)
Ezért kell a tartókeret.
jól van majd meglátjuk.én a piacon vettem így nem tudtam felpróbálni. lutrira vettem mert az alja szét van nyílva.remélem meg tudják csinálni.
Magyarázat: téves mérés, a hit hegyeket mozgat meg (méréstechnikában ismert, hogy ha általunk "várt" eredményt mérünk, hajlamosak vagyunk 1ből elfogadni )
De itt egy kép
piros forgáspont
sárga a húzóerő támadáspontja
zöld a rugó támadáspontja
Elárulnád, miért mások az erőviszonyok, ha hosszabb csonttal húzom a sárga pontban? Meggyőzhető vagyok, de ne olyan érvvel, hogy "Pupu kipróbálta"