"Magyarázat: téves mérés, a hit hegyeket mozgat meg (méréstechnikában ismert, hogy ha általunk "várt" eredményt mérünk, hajlamosak vagyunk 1ből elfogadni)"
És hidd el én lettem volna a legboldogabb ha igazad van és ez így működik de sajnos nem, ezért egy csomót kellett baszakodni mire lett egy tűrhető kompromisszum.
hát ott voltam fasz amikor kb 2 éve hirdettek egy gyári tartókonzolt a vaterán 10-ért és nem vettem meg.de akkor még nem gondoltam hogy esetleg kellene most meg mindegy.nem lényeg mert ha én nem tudom használni akkor eladom azt kész.eddig is meg voltunk nélküle.bár lehet hogy valami keretet megpróbálok csinálni neki.
+az idomokat le kellett ragasztani (átlátszó) ragasztószalaggal, mert leszedte volna festéket a táska menet közben. (a ragasztót is cserélni kellett valahol Svájc környékén)
Ezért kell a tartókeret.
Magyarázat: téves mérés, a hit hegyeket mozgat meg (méréstechnikában ismert, hogy ha általunk "várt" eredményt mérünk, hajlamosak vagyunk 1ből elfogadni )
De itt egy kép
piros forgáspont
sárga a húzóerő támadáspontja
zöld a rugó támadáspontja
Elárulnád, miért mások az erőviszonyok, ha hosszabb csonttal húzom a sárga pontban? Meggyőzhető vagyok, de ne olyan érvvel, hogy "Pupu kipróbálta"
És hidd el én lettem volna a legboldogabb ha igazad van és ez így működik de sajnos nem, ezért egy csomót kellett baszakodni mire lett egy tűrhető kompromisszum.
demokrácia van, többégi szavazással, az elméleted elvetve
Ezért kell a tartókeret.
De itt egy kép
piros forgáspont
sárga a húzóerő támadáspontja
zöld a rugó támadáspontja
Elárulnád, miért mások az erőviszonyok, ha hosszabb csonttal húzom a sárga pontban? Meggyőzhető vagyok, de ne olyan érvvel, hogy "Pupu kipróbálta"