Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg mennyi víz van benne. Nem e pezsgett el.
Baja 1város
rajtafelejtettem a töltőt a motoron, majd 1 hétre. lesz Baja?
faszom csipeszezne. Én 3sorig bírtam és fogtam 1kis vékony csavarhúzót és átszúrkáltam.
A Bazsikának van olajhűtő. Azt nem hoztam el a blokkal, mert az enyémre nem kellett. keressétek meg.

Jónapokat !
Énis itt tartok, szétbombáztam az egész hűtést, vettem brigéciolt, kimosok mindent, hűtőrácsot kiegyengettem szemöldökcsipesszel, ráraktam a ventillátort az akksira és működik szóval nemazzal van a gebasz, nekem is jön majd a forróvizes teszt
Lekaptam a kipuffot is, vastagon olajos, szerintetek van értelme brigéciollal átmosni?
Az nincsen sajnos!a rövidebbet is én csináltam gyáriból!az én motorom 10 perc allat az üzemi hőfokot se éri el!ez nem ezres!még venti se kéne rá!még citadellán se kapcsolt be,csak karbiszinkronnál!
De utálom az ilyen kókányberciket,ha nem ért hozzá,akkor minek nyúl bele? .
eltört a gyertyakábel olyan régi volt
Akkor jó,megnyugodtam.
Gyulám ez kókány így szedtem le a csatikat mindent. Csodálkoztam is a sárga és a fehér csati fel van cserélve
Mindig azt tettem bele, aztán legutóbb miután lecseréltem elkezdett kopogni a motor. Előtte nem volt semmi bajom vele...
Én ezt használom,és ebben az árban nagyon jó!Pupu csomag ment fénypostával,hétfőn ott lesz.
Viszont ez a trafó sorrend így nem jó,az egyik trafóra narancs/piros vezeték megy,az gyújtja a két szélső(1-4)hengert,a másik trafóra a szürke/piros vezeték megy,az meg a két belső hengert(2-3) gyújtja!
Miért nem tetszett?
Gyula is ilyet haszál és azt mondt jó.
Nem önteném bele...Szívtam már Castrol-al pedig drágábban vettem.
snoopy van 150fölötti csontod 145öm van gépbe a fré1000 meg nem jó bele.
nagyon jó