Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hálóó
Haló! Ott is esik a hó?
Gyere töki. Holnap délelőtt a Corsát vizsgáztatjuk utána itthon leszek elvileg egész hétvégén.
halóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
na akkor átmegyek hozzád. Meg a másik üresbe kipörgi a 11et de terhelve 7000körül elfogy az erő belőle.
Ugyanúgy kell állítani mint a Danuvián.
ezt a szar bovdenest nem tudom belőni rendesen. Utoljára a 150es etz-nél kellett az meg 17éve volt
Akkor jó. Legalább közelebb is volt. Azt meg ne hagyd, hogy szopasson a ribi...
nem hívtam mert a rákospalotai rendőrségnél volt 1 odamentem először rápróbáltam hátha nem volt senki így fogadtak egyből és megvan. Hazafelé cserbenhagyott a ribike.
Na jó estét hazaértem. Hívtad az eredetvizsgásokat?
franba mégse
hoppá eltűnt mindenki kihalt a fórum
Amiért nagyon szar az ezüstöt fújni.20 éves zsiga szétgyalázott harmadjára lett jó,úgy hogy amit itthon találtam mindenféle maradékot, azokat öntöttem egybe
na hó evribódí
éppen visszabújni készültem a kiscsajba
Gyulus megvolt miért akadt ki mert szorúlt az fülecske amibe beakasztod. Most már jó lesz remélem.
ma meg ilyen.
Hétfőn ilyen szép idő volt.
lámpánál álltam és rugok 1est és ahogy engedtem ki beesett a kar semmi rángatás nem volt
Akkor jól megrángattad,mert nekem még nem sikerült kiakasztani,csak maga a bowden nyíródott el. Javaslok egy karbiszinkront,nekem most már nem torpan meg ott 7-8000 környékén,Ábrusom volt a mágusa.
lerobbantam a kurvával. Ki akadt alulról a kuplung bowden hál istennek 1motorszerelő műhely elött. Kitágúlt az a baszás amibe beakad.
köszi megvan. Gyulám a motor hidegen melegen pöccre indul ha megyek 6500-7000től nem akar menni a tű 3 keverék 2.5 légszűrőt letömítettem rendesen.