Igen ezt olvastam.
Csak gondoltam az eddigiekből kiindulva feldereng benned is egy hasonló kérdés:
-Riporter: Önök gyakorlatilag elvették az emberek magán-nyugdíjpénztári megtakarításait egy rendelettel.
-Kormányszóvivő: Ez nem igaz, mi felajánlottuk a választást és mindenki szabadon dönthetett a megtakarításairól a jövőre nézve.
-R: Hát ez a "választás" nagyon úgy nézett ki hogy:
vagy: ideadjátok nekünk a nyugdíjjárulék egészét és majd talán visszakaptok belőle valamikor valamennyit
vagy: jó, akkor nem vesz el az állam semmit, de adóként beszedi a felét.
-K: Ezt csak ön látja így, a kormány teljesen korrektül járt el az adófizetők érdekében és megmentette a nyugdíjakat.
-R: Csak épp ez a döntés miatt az emberek aggódni kezdtek a magánszámláikon tartott pénzük miatt, hogy esetleg azt is elveszi az állam.
-K: Ezt kikérjük magunknak, az emberek magánvagyona biztonságban van, a kormányfőnek meg sem fordult a fejében hogy hozzányúljon ezekhez.
Én is beleokoskodok má 1kicsit ebbe a fagyállós témába ,
elvileg az a jelentősége a rózsaszínnek vagy pirosnak,hogy az tán alu barát nem savasodik annyira,én legalábbis így tudom,de sztem is 2 évente rendesen bekeverve cserélve tök mindegy milyen szinű
Ebbe vajon milyen színű volt
A linket elolvastam,nagyon tanulságos volt a számomra.
link
Csak gondoltam az eddigiekből kiindulva feldereng benned is egy hasonló kérdés:
-Riporter: Önök gyakorlatilag elvették az emberek magán-nyugdíjpénztári megtakarításait egy rendelettel.
-Kormányszóvivő: Ez nem igaz,
-R: Hát ez a "választás" nagyon úgy nézett ki hogy:
vagy: ideadjátok nekünk a nyugdíjjárulék egészét és majd talán visszakaptok belőle valamikor valamennyit
vagy: jó, akkor nem vesz el az állam semmit, de adóként beszedi a felét.
-K: Ezt csak ön látja így, a kormány teljesen korrektül járt el az adófizetők érdekében és megmentette a nyugdíjakat.
-R: Csak épp ez a döntés miatt az emberek aggódni kezdtek a magánszámláikon tartott pénzük miatt, hogy esetleg azt is elveszi az állam.
-K: Ezt kikérjük magunknak, az emberek magánvagyona biztonságban van, a kormányfőnek meg sem fordult a fejében hogy hozzányúljon ezekhez.
-R: Ezt ma megnyugtató hallani. És holnap reggel?
-K:
Elég húzós árak vannak.
15855ft a gázbowden komplett adják csak.
9510ft a szelepfedél tömítés
elvileg az a jelentősége a rózsaszínnek vagy pirosnak,hogy az tán alu barát nem savasodik annyira,én legalábbis így tudom,de sztem is 2 évente rendesen bekeverve cserélve tök mindegy milyen szinű
Ebbe vajon milyen színű volt
Köszi megkaptam zsét,lehet érdeklődök a telószámon köszi
Köszi Gida a címeket,közben kaptam telefon számot valami műhelyről ahol áthüvelyeznék 25-30 -ért az egészet