Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és még el is mondod!

bezzeg én nem röhögtelek ki mikor nem volt fűtésed meg egyebek!
30fok alsógatya poló nuku kitakarózva
Ábrusom ez egy nagyon jó takarékkőnyv csak be fektetni lehet kívenni nem
-12 fok és éjjel is volt vagy 16 a szobába 14,5 a nappaliba. beszart a kazán.hajnal 4 kor a fater ment le begyújtani a vegyesbe.

amúgy szevasztok!

ja és majdnem lefagytam a bicikliről!
már igen most zuhanyzik és megy el. De remeg keze lába.
Törölte megint az éjjelit
Ott is szűzmentes minden?
Ja és szűzhómentes még
-10.5 itten
nem jár le a szerződésem nyáron. Megadták a 150et 2szabadnap bejelentve. Ingyen hívós telefon.
jó reggelt
-14 fokos jó reggel kívánok!
beteg lettem alig tudok beszélni. Ez egy telefonos ügyfélszolgálaton pont ciki, bár pénteken elég kevés a hívás. maxi 8-10. kna megyek, életet kőő lehelni a kocsiba.
deqva hideg van.
Miért kéne 375-öt?
Indul? Megy? Akkor?
Meg kell csinálni a kuplungot és használni.
Ezek az öreg vasak (kivéve a pistiéhez hasonló pénztemetőket) használni kell és kész. Ha már végképp vége akkor bontani vagy elpasszolni és jöhet a következő. De csak akkor ha beállt a blokkja vagy összetört)
Most komolyan? Mit érnél el azzal hogy elbontanád? Nem lenne motorod és kész. És akkor hogyan tovább?
A henger-dugattyú-főtengely hármasban van még egy csomó km, a többi cucc meg csak kiegészítő. Ne akarjál már egy tökéletes gépet csinálni belőle mert nem érdemes. Neked ez most egy örömteli közlekedési eszköz. Kell rá gumi esetleg, meg pár kiegészítő és mehet tovább.
Ne akasszá má ki!
Inkább gyűjtsd a lét hogy ne legyen szarság ha lejár nyáron a szerződésed. Akkor lesz léd és a bélán ülve bemutathatsz a tulajnak azt csá máshova melózni.
Na igen,fejétől bűzlik a hal!
Asszem megyek alukálni,jó éjszakát!
Na megyek alunya
Nem is értem mé
Pisti ádám törölte a hozzászólásunk.
Gyulám bennem szinte minden Híradó megnézése után erősitik bennem a hitet ,hogy "Lopj Csalj,s Hazudj" Tultenni ugysem tudsz rajtuk
Kitalálták ezt az elvárt jövedelmet,csak annyit egyszerűen nem tudsz kitermelni,nincs akkora fizetőképes kereslet.Amit meg kézbe kapsz,az nem elég az adók után,éhen halsz,vagy te is csalsz.
Azé van egy olyan teknika ,hogy fízes 5 ropis járulékot a többit meg máshogyan