Ábrus azt mondja hogy tökmindegy hogy milyen színű mert ma már sz.rt nem lehet kapni.
A lényeg a 2-3 évenkénti csere. Nem kell okvetlenül -35 'C-ost venni bele, elég -20 'C környékére keverni. Aki kint tartja az udvaron az esetleg eshet túlzásba. (nekem -19-es van benne mert télen nem megyek vele és garázsban áll)
Pedig nálunk faluhelyen is van a benzinkúton. Ha ilyet raksz bele ne nyalogasd mert mar mint állat, nem finom édeskés mint a többi (gyakorlati tanács ) link
na itt má van hang is. gáz nélkül is milyen szépen indul bár elég baszakodós volt a tekergetés, mert az egyik csavarhúzó kicsi volt, a másik nagy egy pont belevalóval azért jobb lett volna. így icipici eltérések vannak a csavarállásokban (ahogy néztem, kb egyformán álltak betekerve), de nagyjából egyformán 3 tekerésnyire állítottam őket. nem is kellett full hidegen sem sokat indítózni.
A lényeg a 2-3 évenkénti csere. Nem kell okvetlenül -35 'C-ost venni bele, elég -20 'C környékére keverni. Aki kint tartja az udvaron az esetleg eshet túlzásba. (nekem -19-es van benne mert télen nem megyek vele és garázsban áll)
link