Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézted milyen fasza?
jó éjt apóska
akkor mit aggódsz
na jó éjt! ismét nagy élet volt itt!

majd holnap.
ja nem az ára miatt! csak addig nem indítom el.nincs kedvem kitakarni aksit bele kitolni meg ilyenek.most téli álmot alszik.
430ft a fagyálló 1l. 250ft az 5l desztvíz.
ha eddig kibírta akkor talán már ezt a 2 hónapot is.
mindegy rakok bele rózsaszínt.ha szerencsém van akkor van is itthon. bár mindegy mert majd úgy is csak a tavasszal fogom kicserélni.
Ábrus azt mondja hogy tökmindegy hogy milyen színű mert ma már sz.rt nem lehet kapni.
A lényeg a 2-3 évenkénti csere. Nem kell okvetlenül -35 'C-ost venni bele, elég -20 'C környékére keverni. Aki kint tartja az udvaron az esetleg eshet túlzásba. (nekem -19-es van benne mert télen nem megyek vele és garázsban áll)
sziaaa
akkor ebből nem jó a pálinka?
Pedig nálunk faluhelyen is van a benzinkúton. Ha ilyet raksz bele ne nyalogasd mert mar mint állat, nem finom édeskés mint a többi (gyakorlati tanács )
link
na hol vannak az emberek?
a vectrába is az van azt hiszem.
én nem láttam még rózsaszín fagyállót
de akkor melyik a jó? mintha ábrus a rózsaszínt mondta volna.
bélába kék andiba zöld van
és akkor a rózsaszín kell bele?
Látom, te is csak a saját hibádból vagy hajlandó tanulni.
na itt má van hang is. gáz nélkül is milyen szépen indul bár elég baszakodós volt a tekergetés, mert az egyik csavarhúzó kicsi volt, a másik nagy egy pont belevalóval azért jobb lett volna. így icipici eltérések vannak a csavarállásokban (ahogy néztem, kb egyformán álltak betekerve), de nagyjából egyformán 3 tekerésnyire állítottam őket. nem is kellett full hidegen sem sokat indítózni.