Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak én tudok ennyire unatkozni vagy veletek is elöfordul?
Bontás 500-as link
Na valami izgalom mára most jöttem be .Meg kellett nézni aszomszédot mert reggel ota nem vezetett kifele töle nyom Azt főzörgettem de csak szimplán nics kedve kidugni az orát sem
Én robesszal jottem. tessék csak kimenni.
Sztem a firgalmis, gyári motort akkor, és annyit járatod, amennyit akarod.
Én is. Ki kék menni motorozni, de úgy esik, mint állat.
Ara jöttem reá hogy köl egy quad is mindenképpen lehetne véle havat tolnyi
Unyatkozom
Itt szakad a hó megint.
Na egyelőre elköszönök,valami kaját csinálok,Gyuszkó éhes lett a lapátolásban.
Lényegében itt is megértöek csak akad néha egy egy önfeledt buzgó ember
Gondoltam rá hogy bedurrantok az ablakán a puskával,de féltem hogy az ijedtségtől infarktust kap!
Engem régen főleg a versenyautó miatt basztattak meg részben amotor miatt is De mostmár megszünt hozzászoktak Azé mondtam mikor jöttetek is hozzám tavaly bárhol kérdeztek meg mindenhol ismernek
Már nincs itt,és lassan kihalnak itt is a vénasszonyok,a fiatalság megértőbb!
Az enyém se szalonállapot. 87'-es a Frézi. Öreg szegény.
Itt is Voltak ilyenek Gyulám de egy verés megoldotta bár utána 2004től 2006 ig bíroságra járás vot és utána került pont a végére de megérte mert utána kisebb az arca.
Nem a Gyulát! Az albérlőt.
Sanyikám, túl szigorú vagy !
Csak azért bevágnád szegény Gyulánkat a Tiszába mert próbál indulni? Nem mindenkinek lehet szalon állapotú a vasa.
Vagy betemette magát Andival
Így van ez. Az élet nem könnyű vidéken.
Nos igen. Úgy sajnállak Sanyikám !
Az ilyet vagy el kell ásni,vagy megkötözni és egy nagy követ rá,és írány a Tisza.
Hát vagy ez,vagy az. Talán az első verzió a kedvezőbb.
Az a baj bármit barkácsolok azonnal belekötnek.Volt itt egy albérlő(!)tavaly,indítgattam a gépet az udvarban,egyszer csak kirohant és nekem esett,már az Ikv-nál akart feljelenteni,mert zavartam a nyugalmát.Szerencsére már nem lakik itt.