Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igy van de azé van a mozgásérzékelö Nálam háturol nem lehet ugy megközeliteni a házat hogy valahol bele ne érjél. És sorba vannak kötvel de közben egyedüliként is mükszik . Ahoz hogy valaki elvágja drotot ahoz mindenképpen belekel ,hogy érjen.
Nálunk akkor indul el a hóeke ha már az autok elakadnak de ez hot komoly Fejetlenség megy ebben is . Elöbb a sióhídnál valakinek le kell csuszni az utmenti magasparton azt akkor már indulnak
Ez így van.
A másik hátránya az agglomerációnak hogy ha sötétedni kezd akkor minden furcsa zajra kissé szorosabban markolja az ember a baseball ütőt.
Hát igen, kb 800 méterre a főúttól.
egyébként nekem is tetszik, csak sok miatta a meló. nem egy panel.
a szomszédban van egy betegeskedő akác fa. Valahol itt lakik egy fakopáncs. csak úgy csattog a csőrével a mocsok. Rohad hangos.
Nekem tetszene Ha természet közel van rossz nem lehet
hm, már kicsit szállingózik. remélem mire haza kell indulnom majd, már eltakarítják
majdnem
de lófaszt jó. itt még mérgelődni sem érdemes a hótoló hiánya miatt.
Te nagyon a szélén laksz a falunak, nem?
úgy rémlik a fő utca végén van a kecó. Oda idő kell míg eljut.
itt ilyet nem is remélek. zsákutca legvége. Szerinted ki fogja eltakarítani.
segítek T-vel kezdődik és amás-ra végződik.
Tomas ti hol laktok az erdőben ? De jó nektek komolyan
-13 fok van.
kinéztem elől, és a szőlő tőkén meg a birs bokron két feketerigó csemegézik épp.
ők jól érzik magukat. éppcsak nem világítanak a nagy fehérségben.
Mindenkinek
Pupunak
Mlasnak
Hajnal óta folyamatosan esik, most lehet kb 5 centi, a ház előtt az utcánkban szokás szerint egy qrva hótoló sem jár.
-6 fok van.
nekem nagyonnagyon jó lenne, ha kihagyna most a nagy havazás. edig szerencsém volt ezzel a téllel.
itt még mindig nem áll a hó (tuti bazmeg h akkor fog zuhogni mikor robeszezek a melóba, meg kint állok az utcán.
az lópikula
Na most ástam ki a hó alol a házat elvagyunk vágval a külvilágtol teljes a káosz a faluban kb olyan 3-4cm eset
reggelt !
itt olyan 8-10 centi lehet.
na most a deákon esik
itt kurvára semmi
Közelítünk a 20 centihez. Megyek szánkót építeni
-8 és semmi. Eltérítették a havat.