Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nekem is kéne egy majd ha nagy leszek
Mentem délutánra. (lehet bent is hómarózni )
Itt is szakad szakadatlanul
jól van na. remélem hogy holnap délutánra eláll és az utakat is rendbe rakják mert haza kéne menni.
Itt meg esik mint a barom.
itten még szállingózik!
Nah elállt a havazás végre.
még nem jó.nem érjük el a szerelőt.lehet hogy hétfőn új állja a helyét. most meg fater fával fűt addig.
na én is lapátolgattam egy kicsit meg megvolt az ebéd is!
Kibaszott hosszú a lánc, elég neki egy kis nyúlás és már tolja elfele a vezérlést, nem időben zár a kipufogószelep, durrog a kipufogóba mint állat. Na onnantól nem sok van neki hátra. Ami volt nálam egy hónapja, ezért nem is engedtem Zsoltinak, hogy megvegye. Ilyenkor már szarul indul stb.....
Haverom öccse vett egy ilyet (600-ast). Mondtam neki hogy meg kéne nézni a v.feszítőt mert írják hogy szar de csak a vállát vonogatta.
Két hónappal később jött hogy kéne egy hengerfej, meg a dugattyútető is elég szarul néz ki de mák nem lyukadt át. (v.láncfeszítő megadta magát és arrébb ment a lánc pár fogat)
Csak országúton használta.
Ma délelőtt Chuck Norris elutazott Budapestről!
Malévvel !
11.40 a takarítás után. 12.40. eltelt 1 óra...
nah ez nem is rossz 5let. Menek és kipróbálom :)))
Amatőrök. Én avarfújóval lapátolom a havat.
Egyszer már hozzáértem! (sajnos nem ott ahol szerettem volna )
Valami DVD bemutatója volt a Camponában és osztogatott meg aláírkált.
Szar. Vezlánc 182 szem 25eft. Vezláncfeszítő szar, időszakonként eltolja a vezérlést. 2-3 kemény alázás után meg elkezd füstölni. Legalábbis a 600-as. 3 hete világosított fel a barátom, akinek volt ilyenje évekig.
Most meg kaptam egy tockost,mert itt állt a hátam mögött. Nem vettem észre.
Mindig amikor meglátja a TV-ben,elkiáltja magát:" Itt a szerelmed!"