Az stimmel, japán esetén köbcentinként 100mA
Szóval komolyan, a teljesítmény kell, az hogy áttételes, csak azért van, mert úgy kisebb óccób motor kell, ami pereg. De mivel kell x kW, a fesz meg 12V, ezért az áram uannyi lesz.
Régi jó TD VW-hez kellett a Zamper, a 28bar-os sűrítés miatt
nekem most nincs gépem, csak mia netbookja ha valakinek van olyan, amin elketyeg egy xp, és nem percenként leálló romos szar, akkor lehetne üzletelni az előző szörnyeteg is p3 volt, az már elment.
Mitsubishimé (1,8TD) 180 ampert vett fel hidegen. (a dieseleknek általában hajtóműves önindítójuk van, pont azért mert nehezebb dolguk van, a benzinesé hajt direktben)
Van egy jó haver, hulladékgyűjtő telepe van, ez is selejtezésből lett. A múltkor a szemem láttára vertek szét nagykalapáccsal egy HP szervert, mert el kellett rontani, ragaszkodott hozzá a leadója, kb. 5 éves volt, újonan 2 milla, de most is kiszolgálna egy 100 fős céget
A múltkor is túrtam nála, és megtaláltam azokat a PC-ket, amiket én adtam el a városban 8-10 éve
Kaptam egy ilyet (kukából túrtuk) IBM T60, vinyó, memória, akku meg táp nélkül, de ingyé vót Tápot már csináltam neki, mem is lett a vateráról 500 Ft, vinyó még kell, de addig is megy.
Csak azé írtam le, mert ezzel töltöttem a du-t motor helyett.
Nem tudom, milyen műszert nézegettek ti, amit én láttam, mér mindent, az óccó is (V, A, =/~) a drágák Hz, dióda, béta
Az enyém is Voltcraft, igaz, drágább fajta.
csak ilyen bohóckodásra bírnám, hogy megnézni az akkut néha pl.
ha már akku: rátehetem a töltőt úgy, hogy be van kötve az akku? nem basz ki semmit a felirat szerint 7 amperes töltő? elég fasszopó módon tudtam rácsavarni a sarukra a drótot, me lemaradt a gyári rögzít, és komoly matek volt az adott helyre, a fellelt anyagból kitalálni.
Szóval komolyan, a teljesítmény kell, az hogy áttételes, csak azért van, mert úgy kisebb óccób motor kell, ami pereg. De mivel kell x kW, a fesz meg 12V, ezért az áram uannyi lesz.
Régi jó TD VW-hez kellett a Zamper, a 28bar-os sűrítés miatt
mentem zuhanyozni
A múltkor is túrtam nála, és megtaláltam azokat a PC-ket, amiket én adtam el a városban 8-10 éve
hol vannak ilyen kukák ?
Csak azé írtam le, mert ezzel töltöttem a du-t motor helyett.
Az enyém is Voltcraft, igaz, drágább fajta.
fesz méréshez, ellenállás méréshez, dióda és szakadás vizsgálathoz jó ez a multiméter ami nekem van.
ha már akku: rátehetem a töltőt úgy, hogy be van kötve az akku? nem basz ki semmit a felirat szerint 7 amperes töltő? elég fasszopó módon tudtam rácsavarni a sarukra a drótot, me lemaradt a gyári rögzít, és komoly matek volt az adott helyre, a fellelt anyagból kitalálni.