Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megszállott
nem nagyon lehet nem is fogom bebizniszelni adnának érte 1 aprilia sr 150-t és ujrafestené a motort meg 70 ezret azért akor jobban megéri odadni
Tour De France,Giro,Vuelta..... Király szakaszok teljes egészében ,amikor gályázok visszanézni. Azt nem lehet letölteni,csak az összefoglalót. Az meg nem a legjobb.

Videomagnó 240 perces kazetta LP 8 óra indexelve Királyos!
tessék, mindjárt le is jár link
Az a piros keretes felirat elég sokat elárul.
Az eladó nem szállít az Ön országába.
régen én is gondolkodtam rajta.
de minden letölthető a netről. akkor meg, minek?
Nem kell többet asztali dvd író,mert szar.
Szia Zsolti!

Azért nem írtam mert apóskám lehet ad egyet nekünk,mert van neki 4 db.
Azért köszönöm.
Ha esetleg nem jó amit nekünk szánt,és megmarad a Tiétek is beszélünk róla. Oks?
Sanyííííííííííííííííí ott volt a típus is. ha kell leveszem a hirdetést, mert izgulnak rá, csak nagy hó van címszó alatt nem jönnek ki érte.
Kicsi az esély rá és nincs is igazán értelme.
Ez azt jelenti hogy ne a bontós árakból indulj ki, hanem jóval alatta számolj.
link

280-ért sztem elhozható
Nos, Sanyi ugyan gyorsabban megy Ikarussal mint FZR-el, de mond valamit.
Átíratás 65000ft,és a tömítés garnitúra a blokkhoz 50000ft és persze a rengeteg munka+ a papír ára. Megéri?
nem
arra tudnák papirt de 50e ft
és adna vele 1 blokot hegerszet gyujtás és öninditó nélkül
a papirokat venni arra gondoltam hogy valaki elbont 1 papiros fzr-t és énmeg megveném a papirokat magyarul ! irnánk 1 adásvételit mintha megveném a motort a csávo adná a 2 blokfelet és a fővázat ! meg a töbi papirt és a rendszámot én átpakolnám az én motorm cucait a 2 blokfélbe és fővázat cserélnék rá a rendszámot és kész! mehet átiratásra
a TZR-ed papíros?
ez nagyon sok dologtól függ. egy "lekopott" vas, csak fémhulladék árba megy. Ha pl. az első féktárcsáid jók és eladhatóak, akkor az érték, mivel 30 környéke 1 db új belőle, de egy hátsóért is elkérnek 12 körül újonnan. Ha szép a ruhája, az is érték lehet. de a hirdetési árat, hacsak nem találsz valami balekot, meg sem tudod közelíteni, ez tuti. én blokkot és karbisort vettem haccázat papírokkal 55-be.
a papírokat venni dolog nem teljesen érthető nekem...
menyibe lehet hozá papirt szerezni?
ha nem 1000ccm hanem csak 600 ccm a papir az nem lenne nagy gond
az első az tuti nem fog bekövetkezni
köszi a segítséget