Tour De France,Giro,Vuelta..... Király szakaszok teljes egészében ,amikor gályázok visszanézni. Azt nem lehet letölteni,csak az összefoglalót. Az meg nem a legjobb.
Videomagnó 240 perces kazetta LP 8 óra indexelve Királyos!
Azért nem írtam mert apóskám lehet ad egyet nekünk,mert van neki 4 db.
Azért köszönöm.
Ha esetleg nem jó amit nekünk szánt,és megmarad a Tiétek is beszélünk róla. Oks?
a papirokat venni arra gondoltam hogy valaki elbont 1 papiros fzr-t és énmeg megveném a papirokat magyarul ! irnánk 1 adásvételit mintha megveném a motort a csávo adná a 2 blokfelet és a fővázat ! meg a töbi papirt és a rendszámot én átpakolnám az én motorm cucait a 2 blokfélbe és fővázat cserélnék rá a rendszámot és kész! mehet átiratásra
ez nagyon sok dologtól függ. egy "lekopott" vas, csak fémhulladék árba megy. Ha pl. az első féktárcsáid jók és eladhatóak, akkor az érték, mivel 30 környéke 1 db új belőle, de egy hátsóért is elkérnek 12 körül újonnan. Ha szép a ruhája, az is érték lehet. de a hirdetési árat, hacsak nem találsz valami balekot, meg sem tudod közelíteni, ez tuti. én blokkot és karbisort vettem haccázat papírokkal 55-be.
a papírokat venni dolog nem teljesen érthető nekem...
Videomagnó 240 perces kazetta LP 8 óra indexelve Királyos!
de minden letölthető a netről. akkor meg, minek?
Azért nem írtam mert apóskám lehet ad egyet nekünk,mert van neki 4 db.
Azért köszönöm.
Ha esetleg nem jó amit nekünk szánt,és megmarad a Tiétek is beszélünk róla. Oks?
280-ért sztem elhozható
arra tudnák papirt de 50e ft
és adna vele 1 blokot hegerszet gyujtás és öninditó nélkül
a papírokat venni dolog nem teljesen érthető nekem...
ha nem 1000ccm hanem csak 600 ccm a papir az nem lenne nagy gond
köszi a segítséget