Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt nem. Elég volt ennyi, essen ott ahol kevés van.
Holnap ráadásul nagy hó
De nincs itt a tavasz.
Utána írta hogy mégsem kell neki.
7.
Nem tudom mi az annya rakta fel de letöröltem és kettő megint visszajött.
Másodszorra eltűnt.
Ez után 2 hónappal.
olyan szépen süt a nap kint, hogy ha nem lenne 20 cm hó elhinném, hogy itt a tavasz.
Szándékosan nem szólnak,megvárják míg jól megemeli a büntető kamat,és akkor szólnak hogy most már fizetni kéne.Egyszer én is jártam így pedig csak kezes voltam,de meghalt az adós és csak három hónap múlva szóltak mikor már bünti is terhelte a számlát!
szeva Pupi !
a kiscsávó eztet cseréli a TZR-re. neki mondta Ábrus, ha földközeli árakat mond, itt el lehet bontani. Azóta nem jelentkezett.
néhány nap híján karácsony után vagyunk 2 hónappal.
faszom, most hívtak, hogy van valami 19ezer tartozásom egy ezeréves hitelre, csak nem értek el a banktól. Mondom, kapom a számlakivonatot havonta, mondom, azzal miért nem küldtek valami értesítt? hát hogy az más számlaszámon van. (ha erre utaltam, akkor onnan is levonták simán a tartozást, szal ők látnak mindent, tudják mi van) azt hittem már egy éve ki van fizetve, azt pár ezer forint kamatozgatott hogy szopjanak le, tényleg nem értem miért nem tudtak a szokásos levélben erről is szólni, hogy hoppá, ne járjál már szarul. ahhoz meg ugye úgyis kevés volt, hogy khr-re tegyenek, szal max behajtogathatnának, csak tényleg nem értem miért nem tudtak még egy lapot beteni a levélbe. ja, nem is akkora bank, hogy minden számítógépes, és azért ne lehessen, hanem tak.szöv. most kb a legeslegutolsó pénzünk utánit is költhetem erre a szarra persze hogy nem karácsonykor, vagy két hónap múlva mikor van pénz, hanem moooooost
Ez 7 vagy Vista? bár mind1, mert mind telefossa a gépet. A Visual C nem kell neked, ha nem programozol, de lehet, hogy valami más programmal telepedett, vagy te tetted fel véletlen (prog csomagoknál sose szabad a "szokásos"t választani ) Az is vicces, mikor egy videó driver 300 MB, egy hálókártyáé meg 100...
Ccleaner a te barátod is, amit itt a napokban írkáltunk Tomasszal.
Jó reggelt,odébb van az még.Május 1. Üllés,ha Zsolti jól meggondolta!
mikorra van tervezve a következő tali? jó lenne már gyűlni!
Kell ide ez a sok szar? Nem elég nekem ezekből a legutolsó?
hát alapban az lenne a legjobb, de pc-n is filóztam, csak azt nehézkesebb használni, mert ahhoz kéne szereznem rendesz széket, a laptophoz meg van ilyen naaagy vágódeszkám, amivel a fotelben tudok operálni egérrel, mindennel és mikor cikket írok pl nem hátrány a kényelem, me nem tíz perc.
http://www.kepesmotor.hu/yamah... ezt szét lehetne cincálni
Persze nem vitatom, másiknál lehet több, nekem ennyi volt. (2,5-ös BMW-n mértünk 350A-t is)
csak noti erdekel?
Ne értsd félre, nem vitatkozni akarok de a 150 ampert a Rönó javítási könyvéből néztem. A 180 amperra meg emlékszem mert miután kész lettem a tekercselésével akkor megmértem.
A mostani dieseleknél nem tudom hogy mi a helyzet.
nemtom mi lenne a jó megoldás vagy venni, valami low end gépet újként, kamatmentesen kiégetni 10 hónap alatt azt kész? nekem egy ilyen bő százezres gép 110%-on kielégítené az igényeimet.