Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most mentem pirossal meg kékkel
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Reggelt. Igazad van Poti. Indítani kell. Megyek megjáratom én is Őket.
ha ma délután nem dolgoznék, tuti megpróbálnék életet lehelni a kicsibe, ez a napsugárzás kicsábít az utakra, de nem kocsiba
arra hát...a rögzítése kb 0.5 mm vastag volt, gondolom a 22 év alatt elgyengült, meg télen elfagyott..hogyan oldjam azt meg? valakinek valami ötlet esetleg?
start gombra gondolt
a kis műanyag amivel indítani lehet? hideg miatt?
várom a meleget, legalább 5 fok legyen. akkor mellérakom a melegítőt és megpróbálom beindítani - ami kicsit nehéz lesz mert a kis műanyag amivel indítani lehet széttört a nagy hideg miatt...

tegnap felraktam az akksit is tölteni, biztos ami tuti.
Es sikerult mar benditani?
szasztok...levettem a hírdetést, mert már olyan emberek bombáztak, hogy el se hiszem...kp-ba mostazonnal fizetek és ott vagyok....eljön egy 20 éves gyerek gyalog 1 órán át baszok a hidegbe és akkor hát szép motor, majd még keres...
Szép, szép...majdnem olyan szép mint az enyém.
vagyok, de most meg Te nem vagy.
írj nyugodtan mailt, majd megolvasom este
Reggelt !
mondtam már, hogy milyen szép a motorom?
Kisradarnak: előzmény
Thomas ha leszel szolj
Móricka az óvodában éppen meglátja, amint két kutya közösül. Odarohan az óvónénihez és megkérdezi:
- Óvónéni az a két kutya mit csinál?
- Hát tudod Móricka a felül lévő kutyának eltörött a lába, és a másik kutya segít neki elmenni a kórházba.
- Milyen praktikus, és közben még basznak is!
Hát úgy én is keressük 1ütt
A semmiért szeretek pénzt keresni
na további szép estét!
vazze nem akarsz idejönni managernek többet kaszálnánk mint a Jaszi futtatásával nem?
hali!fzr 1000 vezérlésének (vezérmütengelyen a jeleknek)hogy kell álnia mert teljesen belezavarodtam!segitsen vaklaki!
50 ropi hogy kimehesenk oszt jóvan