Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami korekt nő,vagy férfi, vagy buzi vagy a tököm tudja
Irtam neki eme titkos imádomnak ,hogy ne igy hanem ha ismer akko jöjjön találkozzunk de abba meg nem megyen belé
Mindegy valamiért nagyon szerelmes belém
Ál
Lényegében ez mán fenyegetésnek is felér amivel a rendőrségre is bemehetnék . De én nem vagyok olyan magam jobban szoktam intézni ha kel
Írd meg, hogy megtetted a levelei alapján a rendőrségi feljelentést, és várod a fejleményeket.
feher.anna88@freemail.hu "Hát ez persze lehet áll név is
De ha legalább tudnám mit basztam(meg) vagy el akko mán az is elöny lehetne
Nem biztos hogy nő...Mi a mail címe?
De valahonnét tudja, hogy motorom van bár azt a facen is láthatja. Nem tudom kinek Szívét törtem ennyire össze
Már teljes fordulaton felpergettem a merevlemezt a fejemben de nem nagyon tudok rájönni ,hogy mit csinálhattam és mi kőzőm lehet e női nem kulturált fajához.
Erre meg probáltam megérdeklödni ,hogy kit tisztelhetek személyében de csak tolja tovább a leveleket
Egy szemétláda vagy,ki másokat kihasznál a nagy szívük miatt.
És jössz az álszent dumával,hogy elbasztad.
ELBASZTAD! OLD MEG!
Pancser motoros.
Ja és vigyázz nehogy baja legyen a mocidnak.
Piros :D kicsit lányos :D :D :D
Ezt kaptam 2napja De ha legalább tudnám ki akko elönybe lennék de fogalmam sincs
Mindig nézz a hátad mögé mikor mész :D
Sosem tudhatod ki van mögötted.
Telibe lesz verve a fejed az tuti,ha nem hagyod abba amit csinálsz te köcsög.

Anna
Ezt érdemes elolvasni, mert nem mindig a fesszabályzó a rossz. Főleg öreg motornál.
Este én nem leszek, mer megyek bálba, dehát ez ráér. Neked kell tűrni a pina veszélyes fenyegetését...
Reggel már siófokon jártam azt meg most fejeztem be a főzést .De legalább süt a nap és 5 fok van
köszönöm a tanácsokat! minden jót :)
Most ne jó mert megyek fát vágni azt az autot akarom átnézni majd este ha jó?
Nem küldök mert kifogytam,kintlévőségem van,hétfőn meg kezdődik a szemle,most nem is tudnék csinálni.
Természetesen a jó szabályzó is melegszik,mert a szabályozatlan generátor 17.5-18V feszültséget ad le,azt a 3-4 Voltnyi plusz energiát a szabályzónak kell megenni,vagyis hő formájában adja le.Lényeg hogy 14.4 Volt fölé nem mehet a feszültség.Ellenőrizd le az akku testre menő kábelét is,ha valamelyik csatlakozásnál kontakthiba van,vagy oxidáció miatt megnő az átmeneti ellenállás,az is befolyásolja az akku feszültségét.Ha ennek ellenére magas a feszültség,akkor fesszabályzó csere.
Segíccség -- névjegy -- oszt kiírja
Nézd meg, akkor tudunk tanáccsóni.
hát lassan már tényleg ott tartunk , hogy többe kerül az áfa mint a termék :(
Gyula küldi is az ujjat 5000+ÁFA 9000 ft
Tipushiba a fesszabályzó (előbb-utóbbi)meghibásodása.Fordulattól függetlenül 14.4V fölé semmiképpen se mehet,mert felette már forralja az akkut.Cserét javaslok az akku érdekében.
H a tudnám mit használok