Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg a főutak tök szárazak voltak
téli van elöl a segge meg hagy járjon riszált is fostam is de 80-100nál nem mentem többel most élveztem a lazulást a napsütést ha csak 1 órát de jó volt motorozni
nyárigumival?
link

mizuvanhát? tudol xbox360-at?
like
mondd meg neki, hogy a haverodnak meg hupikék kocsija van és jó segge, még se lány

szasztok ma lefulladt a corsa de nem tom mi baja volt, most megy...holnap megyek snowboardozni messzire, remélem nem lesz gond...
" Ismerős a hely voltam itt már régen.... "
Üdv a Zuraknak!

Megyünk bulizni, vöfélytalálkozó és lakodalmas zenekarok versenye van nálunk, vacsorával egybekötve
De pálinkázás közben gondolok rátok
Szevasztok!
itt is meló volt. a 3. szombat egyhuzamban.
Nem Pestám tényleg nem
Nem bírom követni az eseményeket, olyan sok bejegyzés születik minden nap.
Meg nem volt eddig mit mondanom.
. Szevasz szép hölgy. Nem jársz erre mostanság. A dobom Sima Béla, ő csinálja.
Sziasztok!
Azért ez így nem teljesen igaz...
Az R1 fék stimmel, de általában nem kolbászért szokott szerelni az ismerősöm. Mivel ez már a harmadik motorom, amit nála vettem és szereltetek, így rugalmasabban is meg tudjuk oldani az anyagiakat.
Szerintem valakinek a nőjét el akartad fűrészelni nagy sietségbe aztán ez lett a vége.
Simán meg lehet találni, hacsak nem nyilvános netről írt neked, wifin belépve (és persze a címet is így regelte, de ennyire nem okosak) Persze ehhez csak a rendőrségnek van jogköre.
Ilyennek nem szabad válaszolni, teljesen felesleges. Annál jobban fog baszogatni.
Elvben IP cím alapján megtalálnák nem de? Ha véletlenül megtudom Majd át passzolom Royal Zsoltínak
Mig ő igy én Normális hangnemben válaszoltam neki gondolval ha véletlenül rendőrségi ügy lenne belőle
Az a baj azé egyikkel sem bánok ugy amit ez ide irt nekem
Ha nem akarod, hogy írogasson akkor ne válaszolj neki.
Sztem ez egy nő, akit darabban hagytál, mert túl gyors voltál azok rohadt bosszúállók tudnak lenni