készül unokatesóm DRZ-je. kiderült a hang nem szelep, hanem vezérműlánc
a láncszett csere, a vezérműlánc csere, olajcsere, levegőszűrő csere, fékbetét csere, munkadíj tekintetében 13 pénz lesz. Ez egész kulturált ár. Vagy csak szerintem?
itt látod rajta?
csakmer Gyula mostanában nem ér rá, ha pedig kiderül, hogy generátorféle gond van, akkor Ő kelleni fog hozzá. odaadnám ezeknek a fijataloknak az enyémet, ami a régin volt, oszt ha Gyula majd valamikor jövő télen ráér, megbarkácsolja a rosszat, oszt akkor visszacsereberéljük. Ez jutott aaazeszembe
Van ithon 2 ilyen aksim is a 12 voltot tartja szűken de híányzik az erő belöle leveszem a töltöröl akkor ugy 20 percig jó azt vége a volt marad a teljesitmény elszáll
igazából mind1. szerintem megöltem az akkut.
egyébként 45 perc alatt annyit töltött, hogy felberregte a karbikat, de még egy negyed fordulat se jött össze. holnapra kiederül
Villamosgépszerelő volnék vagy mi (egyébként fordítva ~13,5-ről esik 0-ra majd vissza 13 környékére de az idő rövidsége miatt nem jelenik meg a 0 érték)
a láncszett csere, a vezérműlánc csere, olajcsere, levegőszűrő csere, fékbetét csere, munkadíj tekintetében 13 pénz lesz. Ez egész kulturált ár. Vagy csak szerintem?
csakmer Gyula mostanában nem ér rá, ha pedig kiderül, hogy generátorféle gond van, akkor Ő kelleni fog hozzá. odaadnám ezeknek a fijataloknak az enyémet, ami a régin volt, oszt ha Gyula majd valamikor jövő télen ráér, megbarkácsolja a rosszat, oszt akkor visszacsereberéljük. Ez jutott aaazeszembe
sz:0,11-0,20mm
k: 0,21-0,30mm
Betétet akkor kell cserélni ha nem a határokon belül van a hézag.
egyébként 45 perc alatt annyit töltött, hogy felberregte a karbikat, de még egy negyed fordulat se jött össze. holnapra kiederül
Ott ahol a tiéden. (ua. mint a 600-as)
Legfeljebb nem egyenirányítani fog, hanem argon gázt termelni
a generátor hol van a blokkon egyébként?
És nem kell. (az egy másik probléma miatt kellhet)
www.pestimotoros.hu