1x én is jártam így,nem hosszú ideig. Nem indult a motor,visszajelzők nem világítottak,azt hittem itt a világvége. Persze sztenderen is állt a moci.
Pánik 1000-rel!
Aztán üres,akkor már villany is volt,és indult is.
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy ti milyen típusú gyertyát ajánlatok az alábbi típusok közül:
NGK CR9E gyújtógyertya 2215 Ft /db
NGK CR9EVX Platinium gyújtógyertya 4095 Ft /db
NGK CR9EIX Iridium gyújtógyertya 4410 Ft /db
Illetve szelephézag állításhoz szükséges szelepszár szimeringet vásárolnom?
Segítségeteket előre is köszönöm!
ki lehet venni a gyújtáskapcsolóból a kulcsot ha gyújtás van rajta is.
rajta maradt a gyújtás, de sebességbe volt. ilyenkor vn áramfelvétel? (nem run-on volt)
én is a villany dolgot bűvölöm. Tegnap este fél 10-kor jöttem haza. átöltöztem, lementem a garázsba, hogy na majd most ráteszem töltőre, és ma reggel motorral megyek. Szerinted? nem volt itthon a töltő. viszont ami aggaszt, hogy akku fesz-je arra se volt elég, hogy az üresvisszajelző világítson. most töltöm
lassú a műszer, ezért látod ezt. kellene egy oszciloszkóp, hogy megjeleníts. ugyan a szkóp nélkül nehéz megítélni, de az írásod szerint stabil időközönként látod a fesz. esést, így én a kontaktot kizárnám, mert az rendszertelen lenne. Szerintem generátor. azon belül talán az egyenirányítás. De majd Gyula megmondja a frankót
"A feszültségesés üzemállapottól függetlenül ciklikusan kb. 3-4mp-enként jelentkezik."
A műszeren annyit látni hogy egy pillanatra 2-4V-ot (változó) mutat, olyan mint amikor leveszem egy pillanatra a tapogatót.
(én is kontakthibára vagy generátorzavarra gyanakszom, mert stabil feszültséget csak világítás nélkül tudok mérni)
Az van hogy a saját akksija kissé zárlatos,max. 13,6V-ot tudott tolni a gr. fordulaton. (alapjáraton folyamatosan megy le 12V-ra)
Kicseréltem az enyémre és ekkor alapjáraton vil. nélkül 13,5V, világítással viszont folyamatosan esik kb. 12,5V-ig. (és persze egy henger egyből ki is száll a műsorból)
Kis gázt húzva vil. nélkül beáll 14V-ra de a világítást rátéve 13,2V körül dolgozik.
A feszültségesés üzemállapottól függetlenül ciklikusan kb. 3-4mp-enként jelentkezik.
Itt van a tesztje,én biztonsági okokból a nagyobb belső ellenállású kondenzátorral terhelem,így a túltöltés gyakorlatilag lehetetlen,az akku belső ellenállása kicsit még ráterhel,ezért a 14.1V amit Pupu is mért,elfogadható.
Asszem Pupunak 14.1V-ra állítottam be a fesszabályzót,vagyis 2500-3000 fordulaton ezt stabilan tartania kell akármivel is terheled,ha a töltőrendszer kifogástalan,és nincs zárlati tényező.
Lehet valahol ki van dörzsölődve egy tápkábel és időnként letestel,hirtelen zárlat lesz.A jármű biztosítékok hosszan olvadnak ki,egy rövid zárlat nem üti ki őket!
Ezért mondtam Pupunak hogy át kell nézni a generátort,meg a csatlakozóit,mert lehet hogy van némi zárlat vagy kontakt hiba,nekem is zárlatos volt két fázis,csak egy dolgozott,Pörbölyről helyzetjelzőkkel jöttem haza mert már a lámpákat se bírta.A rendes gyári alapjáraton(1150-1350) nincs elég töltés,akkor a névleges alatt van,de kb 1500-on világítás nélkül 14V-körül kéne lennie,ha indexet kapcsolsz az persze ütemesen lehúzza kicsit a feszültséget.Tegnap jöttem haza Üllésről,piros lámpánál tompított meg index rajta volt,akkor 12V-határára esett a feszültség alapon,persze gázfröccsre azonnal beállt 13.8-ra.Lényeg a stabilizátor csak akkor korlátoz ha egy szintet elér a feszültség, amíg alatta van,olyan mintha ott sem lenne.Ha néha leeseik a feszültség,az nem az ő hibája,kontakt hibára gyanakszom.
Gyulám kérdés van.
A tiéden mekkora a feszültség alapjáraton világítással,illetve anélkül?
Valamint azt tapasztaltam hogy rendszeresen leesik a feszültség egy-egy pillanatra. Ez a szabályzás sajátossága?
6-os a váltód?
Pánik 1000-rel!
Aztán üres,akkor már villany is volt,és indult is.
http://youtu.be/jsnnF3ymbtE
Érdeklődni szeretnék, hogy ti milyen típusú gyertyát ajánlatok az alábbi típusok közül:
NGK CR9E gyújtógyertya 2215 Ft /db
NGK CR9EVX Platinium gyújtógyertya 4095 Ft /db
NGK CR9EIX Iridium gyújtógyertya 4410 Ft /db
Illetve szelephézag állításhoz szükséges szelepszár szimeringet vásárolnom?
Segítségeteket előre is köszönöm!
rajta maradt a gyújtás, de sebességbe volt. ilyenkor vn áramfelvétel? (nem run-on volt)
A műszeren annyit látni hogy egy pillanatra 2-4V-ot (változó) mutat, olyan mint amikor leveszem egy pillanatra a tapogatót.
(én is kontakthibára vagy generátorzavarra gyanakszom, mert stabil feszültséget csak világítás nélkül tudok mérni)
Kicseréltem az enyémre és ekkor alapjáraton vil. nélkül 13,5V, világítással viszont folyamatosan esik kb. 12,5V-ig. (és persze egy henger egyből ki is száll a műsorból)
Kis gázt húzva vil. nélkül beáll 14V-ra de a világítást rátéve 13,2V körül dolgozik.
A feszültségesés üzemállapottól függetlenül ciklikusan kb. 3-4mp-enként jelentkezik.
A tiéden mekkora a feszültség alapjáraton világítással,illetve anélkül?
Valamint azt tapasztaltam hogy rendszeresen leesik a feszültség egy-egy pillanatra. Ez a szabályzás sajátossága?