Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokk kompletten egy százas.Szelephézag állitás tavaly volt,új gyertya,olajcsere azóta pár száz km-t ment.Mph óra nagy valószinüség szerint a valósat mutatja(évekre visszamenöleg meg vannak az angol müszaki vizsga papirjai amin feltüntetik az óra állást ) Csak abban az esetben bontom ha kell valakinek a blokk,a többi cuccnak azután találok ki majd árat.
Jó estét.

Nincs itt a kék, de ha szólni akarsz ne fogd vissza magad, és ne csak beszélj róla.
Nálam még elférene ez is Bár ma szűkűlt a hely egy 12 -es
Vagy egyben ? Ez kimaradt
Balmaz
. sajnálom haver
Ár elképzeléseid? Komplet elsö telo, blokk , Stb ?
Idöhiány
Szólni kéne emrének. (bár nem tudom hogy hogy áll hellyel ha ott a piros, a fekete és már a kék-fehér is)
Bontom is,de annak feltétele hogy a motorját megvegye valaki aztán jöhetnek az aprók.
Na mért eladod ? ?
Megnéztem a nagyvas-on de nincs.Néztem bontottan de nem jó az évjárat és a méret.Esetleg valakinek van valami ötlete?
És,hogy még szarabb legyen a napom megnéztem a féknyergeket.
A 8 dugattyúból csak 2-nek sikerült mozgást produkálni.Kivarázsoltam az összeset és letakarítottam.Szerencsére nem kuka egyik sem.Viszont a porvédőknek annyi,és szintén nem találom azt,hogy hol tudnék ilyet beszerezni (van aprilia rs 50-eshez a robogo web shop-ban de yamahákhoz persze nincs)!
Szeva Pupu meg mindenki!
Fájó szivvel de megválok öreg ám potens vasamtól.Be kellett látnom egy seggel két lovat megülni nehéz.
Tegyél egy pötty öntapadós szivacsot a mikrofonra és mindjárt elviselhetőbb lesz a zaj.(mert a szélzajosnál rosszabb vidi csak az elmosódott remegős tud lenni amit már megnézni sem érdemes)
Na mért eladod ? ?
nigger frézi
aaaaahhhhhhhrrgghhh
nekem a hátulja kéne
Bázzeeee de fasza de sajnos nekem tárgytalan
Valakinek egy FZR?
most, hogy leszedtem a képeket a telórol... Ezt a multkor lőttem. ilyen mikor a céges kocsit rossz helyen parkolják le.
nevetess csak ki