Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az volt a másik amit néztem csak kérdés hogy 1"-ért érdemes-e kifizetni +20e-t. (persze tudom hogy jobb a nagyobb )
Meg akkor gépet is
Még valami VGA-t kell néznem de nem vagyok képbe a mostaniakkal. (hát persze hogy játékra )
ja és még
én ennek a moncsinak az elődjét vettem volna, de 2010-ben 100 felett volt most valszeg a 2412M-et venném 72-ér.
Ez alig több, mint amit rászántál, sok évre veszed, és moncsi nem lehet elég nagy.
Pixelaranciát vehecc, mert bosszantó, ha hibás, de ha nem veszel mégse, akkor is visszaküldheted nyolc napon belül (elállás) indok nélkül, ha hibásat adnak.
Jó, nem sürgős. (bár tudom hogy ilyet tilos leírni)
Én is azt olvastam és asszem ti is javasoltátok anno.
Ez jó. Én a 2209W-t is őtőlük vettem 2010-ben (ennél drágábban )
De azért még ránézek neked pontosabban, ha akarod, csak most rohannom kell, ügyintézek - mai termés:
- invitel szopat a nettel (azt mondták, lesz, ingyé tablettel, aztán mégse)
- fiam megbüntették 30ra, tilos parkolás, ez is felbaxott (még él a gyerek)
- be kell fizetnem valamit, de nem volt nálam annyi lé, ezé haza kellett jönnöm.
vasárnap otthon leszel?
jófajta
T.hozzáértők!
Ma kaptam a tájékoztatást a webáruháztól ahonnan rendeltem a monitort hogy készlethiány miatt helló van. (lét visszautalják)
A probléma ismét az eredeti: 23-24"-os IPS paneles játékra is alkalmas monitor választása max.~60e Ft környékén.
Én végignyaltam a kommenteket tegnapelőtt és ott írják a környéket ismerők hogy a nemtudommelyik bekötő utca feloldja egy darabon a 70-et és azon a(bár nem hosszú) szakaszon 50 a megengedett,erre qrt rá a srác.
bátor
én szabadnapos leszek. majd kigondoljuk akko
A versenyzők úgy mondják: nem vagyunk elég bátrak, hogy utcán közlekedjünk...
Pénteken motorozik valaki valamerre? Pest közeliekre gondoltam
Mindjárt megnézem.
Ja,
Megyek az asszonyért és megyünk neki nadrágot venni. (én vagyok a zsűri)
Megjött gyulám már kávét is főztem vele.
Viszont emlékszem hogy küldtél annak idején PDF-ben 500-ashoz némi szervizinfót de nem találom a mappák között. Áttolnád még egyszer?
(karburátor a lényeg)
Én most ittam 2 őt nem tudom megkapta-e de szerintem igen. nekem is elindult
Na indul a munka
Ábrus is megkapta a darálót?