Hát ha a feleségednek tetszik akkor jó. Az a lényeg,mert akkor szívesen használja majd. Ha pedig tök új,és kifutó modell,akkor is megéri,mert az eredeti árból ilyenkor leugrik20-30% is.
Pedig ilyen a váza, és a weboldalakon csak ez a 239 ezresnek van ilyen váza. A cubehőr (váltók, stb) típusát nem tudom, de mind komolyabb símanó, nem az alap.
Azt mondta a bótos, tavalyi, kifutott, és egyébként kiállított demo gép volt, de persze új, nem gurult még.
OK, de nekem mind 1forma. Nem egész olyan, mint a linken, inkább a 155eFt-os verzió ott az oldalon, de ez mind1.
Az lett volna a kérdés lényege, hogy a KTM jó-e bicóba?
Aztán tök mind1, milyen a bicó, mert az asszonynak vagy tecc a fekete, vagy nem, a többi nem érdekli (holnapután elviszem megmutatom neki)
Skacok lenne pár eladó cuccom.
Igazából 3 dedikált dvdm kéne értékesíteni
Ron Perlman hellboy2 golden army fém díszdobozos kiadás.
Jean Reno apokalipszis angyalai (bíbor folyók 2)
És Sir Anthony Hopkins Farkasember dvd je
15eft/db
Van még 1 Jean Reno Fénykép dedikálva a stúdió nevére az kinek mennyit ér alapon megy. .
Nos nekem is azért kell a nagyobb monitor (ezért min.23-24"-ost kerestem) mert az én szemem sem jó. (bár most 17-es CRT-t nézek szénné nagyítva az oldalakat)
Néztem én 27-est is de az egyrészt TN,másrészt 80E körül kezdődnek.(viszont az is tény hogy amíg be nem sz.rik addig a legmeghatározóbb része a sz.gépnek)
Nem emléxem már, milyen, de ha nem túl erős, akkor hiába veszel bele TOP VGA-t, nem fogja kifutni magát. (Emre, mint az összes jáccós-hobbis-PC-s ) VGA-ban hajlamos túlugrani...
A monitorod menni fog a legócóbb alaplapi xarral is, persze 3D játék FullHD-ben, az más dolog... Szóval veszel 1 jó moncsit, akkor az kipipálva, és onnan már csak a többin kell agyalnod a köv. 5-8 évben.
Én már megbántam, hogy akkor nem a drágább moncsit vettem, pedig akkor az 1" az +50 rugó lett volna.
De tudod mit? ha neked elég a 22" Dell-em (75k volt akkor) akkor vedd meg tőlem (biztosan megegyezünk privben) és akkor én veszek 24"-t (azt jobban látnám)
VGA-ért olyan harmincvalamennyit szoktam adni maximum, mert szerintem nem érdemes többet áldozni rá. (6600 GT-m is meghalt pár éve és kissé feszült lettem pedig kamionról leesve volt 30e)
Azt mondta a bótos, tavalyi, kifutott, és egyébként kiállított demo gép volt, de persze új, nem gurult még.
Az lett volna a kérdés lényege, hogy a KTM jó-e bicóba?
Aztán tök mind1, milyen a bicó, mert az asszonynak vagy tecc a fekete, vagy nem, a többi nem érdekli
Ha ilyen cuccokkal van összerakva éri a 75 ezret.
KTM 28" női, aluváz, elöl teló, 2 shimanó, defektmentes, új, 75k. Éri?
Ilyesmi
Igazából 3 dedikált dvdm kéne értékesíteni
Ron Perlman hellboy2 golden army fém díszdobozos kiadás.
Jean Reno apokalipszis angyalai (bíbor folyók 2)
És Sir Anthony Hopkins Farkasember dvd je
15eft/db
Van még 1 Jean Reno Fénykép dedikálva a stúdió nevére az kinek mennyit ér alapon megy.
Néztem én 27-est is de az egyrészt TN,másrészt 80E körül kezdődnek.(viszont az is tény hogy amíg be nem sz.rik addig a legmeghatározóbb része a sz.gépnek)
A monitorod menni fog a legócóbb alaplapi xarral is, persze 3D játék FullHD-ben, az más dolog... Szóval veszel 1 jó moncsit, akkor az kipipálva, és onnan már csak a többin kell agyalnod a köv. 5-8 évben.
Én már megbántam, hogy akkor nem a drágább moncsit vettem, pedig akkor az 1" az +50 rugó lett volna.
De tudod mit? ha neked elég a 22" Dell-em (75k volt akkor) akkor vedd meg tőlem (biztosan megegyezünk privben) és akkor én veszek 24"-t (azt jobban látnám)
mennyi pénzed van rá?: