Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen Gyuszkó rakott fel a műszerfalra éppen ezért,ha elmegy az olajnyomás,mire észreveszed már csinált vagy 100000-forintos kárt.Én az olajhűtőről vittem fel a műszerfalra,mindig mutat(adatlapomon van kép műszerfalról),így nem érhet meglepetés.
Használt jó főtengelyt vettél?
Én csak az indításhoz szeretném amikor elsőre lesz tekertetve. nem szeretném hogyha az új főtengely megszorulna megint.
Én nem szoktam
Pedig daogyula csinált nekem olajnyomás órát, amit fixre fel is tudok dobni a műszerfalra, de még abban a zacsiba van amiben elküldte.
Tényleg, ti hogy szoktatok rajta olajnyomást mérni?
Mivel a hajtókar csapágyaim szétmentek és nem szeretnék újra emiatt rákölteni. Arra gondoltam, hogy van egy olajcső a kipufogó nyillások alatt. Oda raknék be egy elosztót, és ott lemérném indításkor.
Köszönöm.
A nagyja már megvan. A blokkot ugyanis darabokra kellett szedni.
Most jönnek az idomok és a két felni, de szeretném hogyha még ezek elkészüléséig még betudnám indítani.
Van még rajta tennivaló de szép lesz!
Nem, ez még a bölcsővázas. A Deltabox az már újabb széria volt.
Boxtalan
nem deltaboxos?
FZR Készül!...
Lassan de eljött végre ez az idő is. Sajnos a főtengely, és a hajtókarcsapágyak sok időt felemésztettek, na meg annál is több pénzt is, ezért nem nagyon tudtam vele foglalkozni. a Napokban sikerült újból neki állni és dolgozni rajta.
Jelenleg itt állok, és nagyik benne...már most nagyon várom, hogy halljam a hangját.
kis 250 4T nek milyen durva a hangja
Na az élet nem áll meg, most jön motogp nem 5 kor
3:28 decemberre emlékeztet mikor pereceltem
http://youtu.be/tv4_425K8r4
Sajnálom Pupu! Őszinte részvétem!
Akkor lottózzunk
pedig csak tipp volt.
5kor digisport+ motogp.
ájjjj kitaláltad
Sárga angyal vontató?
Ja ez lemaradt . .
Na ez mi ki tudja? azon kívül hogy gold wing