Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk drága 5-6 ropi /m3 0-20 asnak Cement meg 2400 töl felfelé 3200ig kb az olcso az ukrán a drága a beremendi vagy a Váci
nafaszom
Ez földrész változo
Hozd ell átjárjuk a kertet azt haza viheted
Hirdetés az nagyon kírály
vennem kell showder-t, meg cementet. hogyéé adják most? Csak, hogy ne basszanak át vele.
Jó estét az uraknak! Rotakapát valakinek:)))))
Viszek ki szívesen,csak meg kell beszélni majd a szomszédokkal is,mivel Zsoltinak még nincs kerítése,és a hang messzire száll.
Há persze
Mármint az arzenálra gondolsz?
Thomas imádlak!
Sorban balról akkufeszmérő,középen a nyomásóra,jobbról pedig valóban Trabi fogyasztásmérő,azért mert a Wartburgé nem fért volna oda.Jó az,ha nagyon meghúzódik a vezető jobbkeze,mutatja hogy fogja vissza a lovakat 450-forintos benzinárnál!
Gyula valami érdekeségget rakhatnál Üllésig had gyönyörködjünk valami jobban majd
szerintem a fogy.mérő csak azért van ott, mert csak 2 kis kerek műszer hülyén néz ki, így kellett egy harmadik...
De ezt csak Gyulánk tudja
Aha...köszi
középen olajnyomás, baloldalon fasz. mérő.
ja, nem ... feszmérő.
És az a másik mi lenne? Legbelül reménykedtem hogy az nem fogyasztás mérő, mivel minek ezekre fogyasztásmérő?
van egy fogyasztásmérője, hogy tudja a trabantja mennyit fogyaszt. De, hogy minek a trabi fogyasztása, ha yamahán ül.
Láttam van ott még más is, elmagyaráznád mik vannak még ott?
Igen, ott van.
Akkor a hengerfejre menő csőről kell levenni a nyomást,ott lennie kell.
Arra gondoltam én is, akkor lehet azt fogom megcsapolni.
Akkor a blokkból hátul ahogy felmegy a hengerfejbe oda lehetne bekötni
Nekem nincs olajhűtő
Nem, régit kiszedtem. És bevittem a Yamahához. Ott kerítettek nekem újat, új csapágyakkal. Messziről jött és sok pénzért. Ezért nem szeretném ha nem volna olajnyomás, mert beleőrülnék ha egy métert sem menne.