Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes hozzáállás kedves József !
Úgy döntöttem hogy együtt érzek veled és én is megyek. Mint tegnap is.
na mentem melóba tegnap is, ma is...
eldől még addig, hogy hogyan alakul a beosztás, ha tudok menni, hozzád is megyek
Jó,akkor lehetsz a barátom.
Csövi válasza a kérdésedre "Nincs külön olajzás egybe megy, de hogy hogy 2 betöltő van? "
Ez viccelődés?
És lehet, hogy Bakosi Csövinek válaszolt,de aztán Csövi is Bakosival hülyéskedett és nem Rajtad! Bakker Neked tényleg ennyire nincs humorérzked?
Persze
És esetleg benéznél hazafelé menet mondjuk hozzám? (persze ha belefér) Lenne egy csomag amit beadhatnál nekem.
Zsótibácsi, ha tudok akkor szívesen megyek, de csak a corsával.
OkéAz én kérdésem után ti eikezdtetek viccelődni egymással/csövi,Thomas/az én 2 beöntőmön,és mikor rendesen válaszoltál azt már a csövinek címezted nem nekem,én azért nem kaptam rendes választ tőled.
Én azt írtam hogy: "Igaz. Mindegy melyikbe öntöd mert egy az olajtér."
Nem hinném hogy ez hülyének nézés vagy szándékos félrevezetés és azért műszaki tudatlanságra sem gyanakodnék az esetemben (láttam már élőben is FZR-t) de a múltkori zsernyákos megnyilvánulásod után és ráadásul még ez mostani után azt hiszem hogy többet nincs miről tárgyalnunk.
mi ez a stílus gyula? nem vagy már 20 éves
Csákány haver,te csak ne pusnágold a Pistit,mert ő nem vakerált téged,éppen segíteni akart,Érdekes egy padré vagy,még alig bukkantál fel,és hőzöngsz itt a régi daikenekkel.Inkább fogadd el a vének tanácsait.Na sirály,tálesz baktálesz!
Boldog Ünnepet mindenkinek
ja, ne. látom a tied is
sanya, csörgess már egyet léci rám, kint van a számom a lapomon, majd felhívlak ha beértem melóba
Sziasztok!
Nyomj rá az Előzményre. Csak neked megkerestem
Másik meg pár blokk van a mühelyben szétszedvel .Még ha álmomban kérdezted volna akor is tudtam volna választ ,hogy hány beöntö van rajta.
"itt igy mennek a dolgok" Mi itt 90% ban személyesen ismerjük egymást mi már csak ilyenek vagyunk egymással Azé rendezünk egy évben vagy 3 Találkozot magunknak mert olyanok vagyunk egymással
Szerintem Háver olvasd ell értelmesen és értelmezd ha rá nyomsz az ELŐZMÉNY gombra.Azt ha még akkor sem érted a lényeget akkor sajnálom .
Te haver nem azt irtad amit most,nézd meg az írásaid. Ápr.7.18.18. ,18.23. Te voltál az első aki kiröhögtél,most meg jópofizol.De amúgy semmi gond már kezdem megszokni hogy itt igy mennek a dolgok.
Reggelt mindenkinek Senki nem nézzet hülyének mivel irtam ,hogy nekem is ilyen
Kössz a megerősítést haver,már azt hittem csak az enyém ilyen ,a többiek meg hülyének néztek.