Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akko te elöre ittál a medve bőrére mi?
Má megen
Még csak egy vörösboros. Bezzeg tegnap meg tegnapelőtt!
Ügyesen!
Üdvözletem Mindenkinek!

Kellemes Húsvétot !
Bakker bewhyskiztem, itthon van cimbi franciából. Most meg készülök futamozni... egyedül....
Bóóóóóóódog nyulat .. Mi ez a személyeskedés?
Emailt képpel nem akarsz küldeni estlehg?
Mai fogyasztás ? Tudsz még irnyi?
Nem azt mondtad ,hogy tulsulyós vagy ? Azt meg majd lesö ha Kinga lelép valami szolid ,erős testalkatu , vékony, kigyurt palival
Ez Szívből szolo volt Tomas
Na Haló srácok Mindenki kilocsolta a tömlöjét Zsolti?
Ilyenkor amikor meglátom ezeket a motor árakat,mindig jó érzéssel tölt el az,hogy legalább ilyen jó gépem van nekem is és jó áron.
Mondjuk Ábrusnak örök hála érte!
A RedBaron nagyon drága amúgyis, legalábbis azt hallottam róla.
Ma délelőtt benéztem a Red Baron-hoz,hát mit mondjak! Nagyon szép mocik vannak,de qrva drágák a motorok. Van egy Gold Wing 2500 km

Na ez az!
Kössz a választ,nagyjából már kezdem kapisgálni hogy mennek a dolgok itt
Sziasztok!
tegnap volt. ottfelejtettem nagymuteréknál a mobilom, azért ma még érte kell menni
Inkább ittál volna
Szevasztok
Annyit zabáltam, máá hányingerem van
Az van, hogy ez a fórum egy baráti társaság napi, szakmai és nem szakmai eszmecseréink helye. Nemmellesleg gyűjtőhelye egy rakás olyan embernek, akik a legtöbb szervizelési és üzemeltetési tapasztalattal bírnak FZR témakörben, de akad itt GoldWinghez, ZX12-höz is tapasztalat, nem beszélve az mberkék előző vasairól. Ha Te részesülni akarsz ezekből az info-kból, tapasztalatokból, sajnos el kell viseld, hogy ez nem a motordoktor válaszol rovat, ahol a feltett kérdéseidre csak választ, hanem a problémakört esetlegesen kibeszélik a többiek is, viccelődve vagy komolyan, ki-ki stílusa szerint. Ezzel viszont nyersz egy olyat, hogy elsőkézből kapsz info-t a kérdéseidre olyanoktól akinek ugyanolyan motor van a segge alatt mint a Tiéd. Mint írtam a reakciók stílus és pillanatnyi mentális állapot (pl. Mesu most ittas ) alapján születnek, ugyanis hozzá vagyunk szokva, hogy ide bátran írhatunk, mert a barátaink olvassák azt. Nem érzem úgy, hogy bármivel is bárki megsértett itt, vagy "kinevetett", mégha viccelődtük is a dupla beöntőn, mert itt a motor (nem csak neked van ám itt ilyen) volt a viccnek tárgya. Azt látom, hogy a Te stílusod ez a mindenen megsértődős, így annyit kérek Tőled, mind amellett, hogy örülök neki, hogy egész sokat itt vagy és, hogy már az adatlapodat is kitöltötted, sőt a galériádban a motorjaidat is megnézgettem(kaptál is rá egy Tetsziket), hogy mielőtt leosztasz valakit, olvasd el még vagy kétszer a nemtetsző hozzászólást, és feltételezve, hogy jóindulat vezette annak megírójt, dönts róla, biztosan osztani kell-e. Köszi, és üdv. itt.
Én csak próbáltam szót érteni vele,ha kell tudok rugalmas lenni,mint a hózentróger.
há dik mán Gyulaje? há oszt mi ez té more?
szép napot, sok locsolót meg ilyenek!

ja és páleszt! bár én már megittam a magamét.