Kicsit foglalkoztam a Hondával,kezdődnek a nehézségek.
Szétkaptam a karburátorokat és rosszkedvűen tapasztaltam hogy szénné vannak keményedve a gumialkatrészek és szinte mállanak szét a membránok. (ezek nem olyanok mit az FZR-é, ennek simán fém a súbere,nincs gumi a tetején)
Van gyorsítópumpája is aminek szintén szét van mállva a membránja szóval nem vagyok túl boldog.
ment volna még csak a budaörsi shell kútnál kellett kiállnom ha nem kell akkor megvan a vége végre, 5. Ből indítottam mert nem úgy terveztem akkor és most hanem hirtelen na hagy menjen alapon na majd valamelyik nap meglesz ma már nem erőltetem.
Nem elég
Hasalj be még jobban a slusszkulcs mögé, vedd fel az esőcsepp formát és szorítsd jobban a térded a tankhoz, a könyöködet pedig húzd beljebb amennyire lehet. Negyedikből 11e felett akaszd fel 5.-be akkor nem esik nagyon vissza a fordulat és közelebb leszel a 10e-hez ahol a legerősebb. Gumik legyenek felnyomva rendesen mert sokat számít.
Ha rendőrt látsz akkor meg már úgyis mindegy,majd ők hitelesen megmondják hogy mennyit tudtatok elérni.
Hát igazából... nem is tudom.. karburátor szinkron, karburátor tisztítás, levegőszűrő csere nálam még nem volt rajta csinálva! de olaj, gyertya olajszürő .. ezeket cserélem rendszeresen, nem ölöm, általában motorozás előtt mindig bemelegitem, vagy ha épp sietni kell akkor pár km-ig nem hajtom! csupán annyi "gyilkolást" kap, hogy szétkoppolom mindíg , amit bír ! de hát végülis ez erre lett gyártva :) de gumifüst, egy helyben tiltatás ... ilyeneket nem csináltam vele soha! akkor valószínű, hogy nem ártana elvégezni pár dolgot rajta ....
Biztos hogy nem,hacsak nem tettél ennek érdekében valamit. (tömítetlen légszűrőház, elhanyagolt sportlégszűrő, rossz/nem cserélt olaj, hidegen szénné pörgetés)
Bár az én véleményem mostanában nem releváns mivel gida blokkjánál sem stimmel valami.
Sziasztok, szerintetek ha úgy vélem, hogy az fzr 600-am tavalyhoz képest gyengébben megy akkor az gyűrű kopásra utal? mert 2T-nél úgy volt, de szerintetek itt is az lehet a probléma? végsebességre kb ugyanannyit megy , de viszont úgy érzem mintha gyengébben pörögne!
Emberek,infó első kézből nektek: Holnap teszem fel anyósomék G Astráját a Hahu-ra.
1.4 Twinport 5ajtós grafitszürke 5 éves,első tulajdonos, szervizkönyvvel,holnap tudom meg pontosan de kb 50e km lehet benne.
Nem volt törött és garázsban állt,vigyáztak rá, 1.2M az irányára. (akár hitelátvállalással is,párszázezer van még rajta)
hol vizsgáztassuk le a motorom, így xenonnal, meg ütős első fékkel? és ne legyen már annyi mint a kocsimnak a levelező vizsgája, me el vannak ezek szállva teljesen
Az.
Nem nevezem meg a várost ahol feltették a kérdést hogy: most van lehetőség két új XJ600-as beszerzésére,tudjátok használni őket?
-Ááá azok nem jók mert ingatag a futóművük és a blokkjuk sem bírja a strapát,megbízhatatlanok,a srácok állandóan panaszkodnak rájuk. És egyelőre nincs is szükség rájuk.
-Jó,ha nem kellenek akkor megkapják a ......-iek.
-És BMW lesz mostanában?
-Mostanában nem lesz rájuk keret.Viszhall.
Egy óra múlva csörög a telefon:Szia,beszéltem a srácokkal,jöhetne a két motor,ők szeretik őket. Azt mondják ha újak akkor jók azok,nincs velük baj.
-Aha. Azt mondtad hogy nem kell,odaadtuk a ........-ieknek.
Nyugi, csak megszoktad,és már több kellene.
Szétkaptam a karburátorokat és rosszkedvűen tapasztaltam hogy szénné vannak keményedve a gumialkatrészek és szinte mállanak szét a membránok. (ezek nem olyanok mit az FZR-é, ennek simán fém a súbere,nincs gumi a tetején)
Van gyorsítópumpája is aminek szintén szét van mállva a membránja szóval nem vagyok túl boldog.
Hasalj be még jobban a slusszkulcs mögé, vedd fel az esőcsepp formát és szorítsd jobban a térded a tankhoz, a könyöködet pedig húzd beljebb amennyire lehet. Negyedikből 11e felett akaszd fel 5.-be akkor nem esik nagyon vissza a fordulat és közelebb leszel a 10e-hez ahol a legerősebb. Gumik legyenek felnyomva rendesen mert sokat számít.
Ha rendőrt látsz akkor meg már úgyis mindegy,majd ők hitelesen megmondják hogy mennyit tudtatok elérni.
Bár az én véleményem mostanában nem releváns mivel gida blokkjánál sem stimmel valami.
1.4 Twinport 5ajtós grafitszürke 5 éves,első tulajdonos, szervizkönyvvel,holnap tudom meg pontosan de kb 50e km lehet benne.
Nem volt törött és garázsban állt,vigyáztak rá, 1.2M az irányára. (akár hitelátvállalással is,párszázezer van még rajta)
Nem nevezem meg a várost ahol feltették a kérdést hogy: most van lehetőség két új XJ600-as beszerzésére,tudjátok használni őket?
-Ááá azok nem jók mert ingatag a futóművük és a blokkjuk sem bírja a strapát,megbízhatatlanok,a srácok állandóan panaszkodnak rájuk. És egyelőre nincs is szükség rájuk.
-Jó,ha nem kellenek akkor megkapják a ......-iek.
-És BMW lesz mostanában?
-Mostanában nem lesz rájuk keret.Viszhall.
Egy óra múlva csörög a telefon:Szia,beszéltem a srácokkal,jöhetne a két motor,ők szeretik őket. Azt mondják ha újak akkor jók azok,nincs velük baj.
-Aha. Azt mondtad hogy nem kell,odaadtuk a ........-ieknek.