Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám, az előny csak elvi, mert a mostaniak nem állítódnak el
Vagy neked kedved volna megszakítót hézagolgatni (századra) meg pogácsáját csiszolgatni, meg törött nyelű csavarhúzóval a holtpontot keresgélni mint a régi szép MZ időkben?
Már több, mint egy éve nincs raktáron semmim, és mindent Pesten veszek, úgyhogy te jobb helyzetben vagy ráadásul szakmabeli is
Jó kis olvasmány, az csak a baj vele, hogy az userek 4/5-e nem érti, meg az, hogy a nem ajánlott tápok között gyakorlatilag felsorolja az ársáv alsó 3/4-ében található összeset.
Személyes tapasztalatom alapján a táp csak az extrém nagy VGA vezérlősöknek (gamerek) kritikus, egyébként semmi baj az olcsókkal se, ha mégis, akkor 4 eFt körül csere... én egy 250-es Chiefet használtam vagy 5-6 évig, míg be nem kakált, most valami LCPower van.
Üdvözletem

Disznótorban...
280 friss műszakival? oszt abból már hová engednél?
par tizezer Ft. 30-50-ig. ugy gondoltam, hogy 280-ert meghirdetem, es meglatjuk mi lesz. a kedvezmeny ebbol az osszegbol ertendo
Ha a fórumkedvezmény 90% akkor érdekel
Köszi,de akkor inkább Adamhoz viszem,mert közelebb van.konkrétan a munkahelyemtol pár kmre lakik,én meg a melohelyen akarom tárolni,ha a közös képviselő beleegyezik. Jobban féltem ezt a vackot, mint az autóm, alig aludtam az ejjel.
jut eszembe, hamarosan meghirdetem, rosszat nem ér mesélni róla:-)
ha viszont valakit érdekel tegnap kapott friss muszakival, szoljatok. Kedvezményt, v közvetítői díjat kaptok:-)
Amúgy nem is tudsz előgyújtást állítani,a jeladó fixen van rögzítve,nem lehet tologatni erre-arra.
Nagyon sehogy,mert mikrovezérlős gyújtásuk van,hiába forgatnád a hengereket holtpontra,álló helyzetben nem fog szikrát adni,kell egy minimális forgási sebesség is.Ilyenkor látszik hogy a megszakítós gyújtásnak is voltak előnyei,azt egyszerűbb volt beállítani.
Azt hogyan kell megnéznem hogy akkor gyújt-e amikor kell?
ajánlott olvasmány: Milyen tápegységet vegyek
Jó reggelt
Hozzad bazzeeeee de vagy ma 5ig vagy hétfő reggeltől
Jó reggelt!Tegnap beszéltem Gidával,én mondtam hogy mérje ki a trafókat,és ellenőrizze a gyújtási sorrendet.Így nekem sincs más tippem,aszondja kék szikrát adnak,azzal menni kéne.Vagy nála is gyenge a kompresszió,az enyém se akart beindulni már a vége felé a Lada trafókkal sem,aztán Ábrus lett a megoldás kulcsa.
aaa, szerezz nekem usb-micr usb átalakítót mindenhol cak ilyen fasz apa-apa van, de n nem géppel akarom összedugni a telót, hanem abba nyomni pendrájvot, perifériát, bármit! elvileg tök olcsó cucc, de sehol nincs, csak rendelgetni lehetne, ahhoz meg túl ocsó
na mesélj akkor nekem erről egy kicsit
nekem egy fsp bluestorm II-esem van, ez mindent visz, 500-as, úgyhogy viszem a következő gépbe magammal, abba is elég lesz.
vezér utca 149. baszod, számom ki van írva a lapomon.
megprobalok odaerni addig,de hova?
facebookon nem vagyok fent, azert nem vagy bejelolve. irj a mailomra egy szamot,es holnap felhivlak. kurai.ferenc es gmailos.
most viszont megyunk aluszni, hosszu volt a nap.
jut eszembe, megvan a friss muszaki,es meg zoldkartyat is mertek rajta. de hogy minek?!
csőőő
ja, 11-ig, de ne túl korán, 9-kor szoktam kelni faszbukon miért nem vagy nekem? jelöjjé már be. http://www.facebook.com/adamd....