Nem egész nap, csak a délután MOst annyira nem is siettünk, mert a lányoknak szokni kell még a tempót quaddal, az átlag 50km/h volt. A Zasszony is nyavíkol hogy fáradt, de elég jól ment, néha tépni kellet az enyém fülét is, hogy utólfogjam. Egyre ügyesebb ebben a quadozásban
Irígyellek az nem kis kondi munka, egy jó egész napos krosszozás... rám is rám férne, de én inkább egy 100 kilós 250essel mennék, valszeg csak bírkóznék egy 400+ 4T-vel
100 éve mentem 40 lovas 125ös verseny cross motorral, az is félelmetes volt az akkori 250 MZ után.
Te mégh nehm tudod h az egy város?
Ma sem éltem hiába rájöttem arra hogy,
hát őőő halkan lábujjhegyen elmondom míg Andi nem figyel:
Tudhattam volna már magamtól is h a motor olyan mint a nők,
azaz addig amíg nincs rendesen meghúzva csak a hiszti van, és nem működik semmi.
Utánnakötöttem a suzukinak
Szevasz! Jó tudni mert az enyém 5000 120 km/h 10000 240 körül. Az elöző tulaj mondta hogy lánckerékkel van leáttételezve / elöl -1,2 hátul +2,3 ha jól emlékszik/,nemrég mentem 2004-es R 6-ossal, közel egyforma a gyorsulásuk,vagy talán az "öreglány kicsit jobb".
100 éve mentem 40 lovas 125ös verseny cross motorral, az is félelmetes volt az akkori 250 MZ után.
Ma sem éltem hiába rájöttem arra hogy,
hát őőő halkan lábujjhegyen elmondom míg Andi nem figyel:
Tudhattam volna már magamtól is h a motor olyan mint a nők,
azaz addig amíg nincs rendesen meghúzva csak a hiszti van, és nem működik semmi.
Utánnakötöttem a suzukinak
És akkor mehetek Jaszit meg Zsótit gyalázni
Már ha valaki ilyen tatteros motort akar...
Goldwing
A kiváló lidis sisakom 180 felett berezonál, a fejemmel együtt
Mennyit csal az órád? 250 az elég sok ám, ha csal 8%-ot, akkor már csak 230 kb...