Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok. Hányadik hely?
Én is hasonlóan jártam valamelyik nap de nem lett volna etikus képet csinálni róla. (meztelenül napozott a garázs előtti placcon) Azt mondta hogy kinyír ha fotózok. (pedig jó kép lett volna mert az asszony feküdt a napozóágyon, a macskánk meg alatta az árnyékban)
Miért üresek azok a virágosládák?
Ajándékboltban voltatok?
nii. Én tegnap elmentem dolgozni, itthon meg. pff. Élni tudni kell.
Jó reggelt!
milyen fura söröskorsó
A felvonulásokat én is csak nézni szoktam,nem baktatok végig a falukon 5 km/ó-val.Én is egyedül mentem szóba elegyedtem egy has. korú csávóval,megnéztünk egy nagycsomó különböző motort,dumáltunk,majd hazagurultam.Ezeket a odamegyek sikrészeg vagyok 2 napig " motoros tal."én sem értekelem semmire sem.
Sütve nem tudom, mi legtöbbx pörinek esszük, ha kevesebb van, akkor rántottába, vagy csak zsíron megfuttatva kenyéren melegszenyaként.
Egy jó jó kiadós vacsi után szoktam érezni, pedig az én gyomrom bírja a strapát. De nem érdekel, mert szeretem nagyon
Nem tudtam.

És ha megsütjük?
Ekkora bolongombát még nem is láttam
Azt tudtad, hogy a gomba a legnehezebben emészthető étel?
Hát és spec a mai nap kaszáltam egész eddig.
De oda akkor sem mentem volna ha ráérek.

Egyébként meg úgy vagyok vele, hogy nem csak a härli pikniket rühellem, hanem a motoros felvonulásokat, valamint a falkázást is. (meg még sok mindent, úgyhogy legszívesebben egyedül motorozok )

Talán majd holnap megnézem a Gasztroblues fesztivál utolsó napját.
Asszem idén végre jóllakok rántott pöfeteggel.
Most már csak a keserű gomba van a várólistán.

A harmadik képet meg csak úgy.......
Szevasztok! 1 órája értem haza Alsóőrsről,brutál nagy felvonulás volt,láttam vagy 2 db fzr-t közülünk volt valaki?
az azéé nem gyenge. majnem annyi mint amit ketten kapunk Oszt én még dógozok is érte
Tetüvilág...
szevasztok. na vége a melónak erre a hétre
Remélem ebből a több helyből kimaradunk.
Mondtam neked h jó időt intéz nekem !
Ha nem jön össze a mai nap akkor holnap jövök oda .

Vasárnap napközben több helyen számíthatunk záporra, zivatarra, néhol heves zivatar is lehet, amelyet felhőszakadás, jégeső kísérhet. A hőmérséklet a délutáni órákban északnyugaton 23 és 25°C, máshol 26 és 30°C között alakul.
Itt az alkalom.holnap 13-18-ig.mi dél körül indulunk itthonról.már fönt van a motor a futón.remélem nem kell vissza venni az eső miatt