Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt egy cbr 600 f és jó időket ment , mondjuk a tuningról nem beszélt ami a motorban volt , Kakucsra szívesen elmennék egyszer !
Gondoltam már,csak partyra vagyok ma hivatalos.kifujtam volna az orrodat az öreg haccázassal. Viszont holnap du. Kakucs,ha nem ver el minket a jég.oda is jöhetne valaki.
Ha nem esik akkor kimegyek .
Narancssárga riasztás van kiadva
http://www.idokep.hu/radar
Mondjuk a ringen ingyenes motorverseny van oldalkocsis vb és betétfutam haccá meg eze
Elvileg mi megyünk de csak 6ó után kb de ha szakad az eső akkor nem mondjuk az az izgi vizesen, háttal, bekötött szemmel elverni titeket
Érdeklődnék , hogy ki jön akkor délután ? Snoopy Te is kihozhatnád a hondát !
Na mentem!
Sziasztok!
Neked fingod nincs, hogy ezek milyen címeken mennyi pénzeket kapnak... a feleségem (pár 10 betege ilyen kátrányos helyzetű) tudna mesélni.
Megvannak a tükrök de mivel csak egy sípoló hang mondta hogy hagyjanak békén ezért csörgess meg ha tudod hogy mikor akarod elvinni. (ha nem jelentkeznél délutánig akkor is elviszem dolgozni aztán ha akarsz akkor eljössz érte a Lindéhez)
Nos fejlemény van!
Zsoltitükör keresése közben megtaláltam a tarcsi féklámpakapcsolót az FZR-es ládában. (sejtettem hogy mintha lenne valahol de ha nem kezdek el másikat szerezni biztos hogy nem találom meg) Szóval köszi de mégsem kell küldened.
te már csak tudod ott voltál
hiszi a piszi. ja várj, biztos igaz, hiszen maga mondta!
Tegnap 1 haverom mesélte, összefutott volt (kb. 10 éve) beójával (sofőr). Kérdezte, mit csinálsz mostanság?
- semmit, tartós munkanélküli seg., hátrányos családi háttér miatt külön valami szociális jár., lakhatási támogatás, élelmezési hozzájárulás, szóval állam + önkorm. = havi 260.
Persze nem az idén barnult le, kb. 30 éves...
Megkeresem zsoltinak a tükreit.
http://youtu.be/_tFgE-FUj2M
Bármelyik megoldás jó,előre is köszi. Ma kezdek délutánra.
Ugyanis ide már régen el szerettem volna menni:

Gastroblues Fesztivál Paks
Ha nem sürgős akkor a jövő héten feladom postán.

Bár az is lehet hogy holnap motorozhatnékom támad, de erre nem vennék mérget, ugyanis erőteljesen minimalizálnom kell a kiadásaimat.
775ös gépbe milyen 4 magost ajánlotok kicsi pénzért nagy löket.
kezdem kinőni a E4200őt 2,4@3.4en jár
gigabyte ep 43-s3l alaplap 4 giga mem