Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!Jön -e valaki szombat reggel Alsóőrsre a Jászberény Budapest útvonalról?Harley tali van,délbe felvonulás.
Nagyon jó! Szeretek ilyesmi régi rendeleteket, tájékoztatókat olvasni. (és sokszor mai fejjel is elgondolkodtató)
Íme a motorozók tízparancsolata 1927-ből:

Mielőtt motorra ülsz, légy tisztában a közlekedési szabályokkal és hivatalos kézjelekkel, amelyeket használj is szabály szerint.
Ne feledd, hogy a motornak olajra van szűksége. Kíméld a motort s tartsd szem előtt, hogy gyors start, hirtelen fékezés árt a gépnek. Mindig lassan állj meg!
Ha szokatlan zajt hallasz gépeden, azonnal állj meg és keresd a hibát, de csak olyasmit szedj szét, amit újra össze is tudsz rakni.
Csukott helyen (garageban) ne járasd motorodat sokáig, mert a fejlődő égési termékek (gázok) mérgesek. Mielőtt kirándulni indulsz, vizsgáld meg jól a gépedet.
Gumiragasztó és szerszámok nélkül még a városban se járj.
Tartsd tisztán számtábládat.
Ne terheld sohase túl a gépet. Egyszemélyes motor-kerékpár nem való három személyre.
Ne előzz, ha egy szembejövő jármű már túl közel van. Országúton légy különösen óvatos.
Ha szembe találkozol egy másik motorossal, ne nézegesd és kritizáld annak a gépét, mert karambol lesz a vége.
Ha autót, vagy motort előzöl, ne fordulj vissza gúnyosan, mert jobb géppel és ügyesebb vezetővel is, mint te vagy, megesik hasonló dolog.
Sziasztok!
meg is van nem mind 1 hogy 7000+posta vagy 2300+posta
http://motorosmotyo.hu/Termeke...
lehet ilyeneket kapni bazze csak a méretemet kell megkeresni

http://motorosmotyo.hu/Termeke...
Minta alapján legyártanak bármit. Lehet kellene néhányat csináltatni...
9 x 11 x 6 os kéne
Na beszéltem a Biker-worldel jövőhét közepére jön meg az alkatrész
Nem lehet valami szimering boltba kapni olyan karmantyút? bazze van már 2 készlet felújítóm és csak a szimeringek fostak be
‎:)
- Rád gondolok! Hiányzol!
- Te is Drágám! Merre vagy?
- Paprika pálinkát fosok a retyón itthon!
- Kurva romantikus tudsz lenni!
- akkor paprika pálinkát fosok a naplementében.
Étem étem majd szóljak tudom
Nem reggelizek bazze na jó most igen 1 kicsit
Jó. Majszoljál, megoldjuk valahogy...
hát én innen nem tok rendelni de talán alakul valami a biker-worldel.
Hát esetleg innen
Hoppá most néztem emilt és él a biker world azt írta hívjam a rendelés miatt
Csövikém te mindent tudsz honnan tudnék felsőkuplung felújítót szerezni
Jó reggelt.
úúúúúúúú aszotok jó reggelt