Egyetértek, tényleg nagyon szép képek.
Mivel látom hogy mindenki tájképeket töltöget fel így lehet holnap átmotorozom Mezőfalvára (~5km) és csinálok pár képet a környező kukoricaföldekről és feltolom ide őket. (nehogymá én maradjak ki )
nagyon megéri elmenni,az északi rész aránylag olcsó is,nincsenek trafik,lehet haladni...aki viszont nem gyakorlott motoros annak nem ajánlom,mert a fő útakon iszonyatos kamion forgalom van,a falvakban is 90-el mennek
Ha a feketéről van szó akkor azonnal verje ki a fejéből. (FZR600 vagy 1000, hacsak nem akarja büntetni magát)
Ez ugyanis NEM FZR hanem FZ400R. (baromira nem ugyanaz)
Ha viszont a tiedről van szó akkor felhívhat és én ajánlani fogom neki. (te meg veszel végre valami komolyabbat )
köszi,én is remélem!voltam már sokféle motorral túrázni,de olyan még nem volt,hogy a motorozás minden percét élveztem volna,16 éves taknyos kölyökként sikítottam a bukó alatt:)
Megjártam a szőrös talpúak országát 9 nap 3400 km...átlagfogyasztás 7.8 l...Békásnál eldurrant a kuplungmunkahengerem,ezúton szeretném megköszönni annak a kis ferdeszeműnek,aki kitalálta,hogy 7.5 kulccsal kelljen légteleníteni(na meg,hogy 27-essel a hátsókereket lazítani) ...A transzfogarasról lefele a víztartály ment szét(köszönöm neked ductape és epoxi,hogy feltaláltak )...1,5 liter olajt nyelt be a jó kis Lukoil 20-50 ásványiból,viszont a rendőrök hiányából adódóan nagyon durva tempót toltunk(az asszony kawája 2,5 litert evett).Utolsó nap Arad-Szfvár 4 óra .Nagyon komoly utakon mentünk,élveztem én is a motor is az utazást,nagyon megszerettük egymást.Sajnos a hasidomon nem maradt festék,mert a szintkülönbséges kanyarokban leért mindig.A Michelin power pure 5ösre vizsgázott,pedig volt benne 600 km esős szakasz is.Az útvonalról csak annyit,hogy nem kockásodott le a gumi a túra alatt Száz szónak is egy a vége:ezt a motort egy szezonra vettem,alkalmi vételként,de úgy döntöttem megmarad.Teljes felújítást kap:plexi,lánc,lánckerék,karbi szívósor,r1 fékek elölre,kuplungkosár,fényezés,hűtőrendszer minden csövét kicserélem.
Köszönöm neked drága fzr-em ezt a csodálatos túrát,ígérem gondos gazdád leszek!
De nem jöttél volna ki olcsóbban ha eljössz ide Fehérvárról.
Mivel látom hogy mindenki tájképeket töltöget fel így lehet holnap átmotorozom Mezőfalvára (~5km) és csinálok pár képet a környező kukoricaföldekről és feltolom ide őket. (nehogymá én maradjak ki
Ez ugyanis NEM
Ha viszont a tiedről van szó akkor felhívhat és én ajánlani fogom neki. (te meg veszel végre valami komolyabbat
Megjártam a szőrös talpúak országát
Köszönöm neked drága fzr-em ezt a csodálatos túrát,ígérem gondos gazdád leszek!