Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj Bélám az már lassan nyugovóra tér és csak szobadísz lesz felújítva szépen
Én még 140-nél többet nem mentem vele,igaz az asszony is mindig ott ül a hátam mögött,az meg elég hátráltató tényező!
Milyen irigy leszel,ha egyszer nem fogod tudni utolérni a Bélával!
Kinőtte már
élsz még

Tóthné Boldis Beáta észlelőnk küldte ezt a kissé homályos, ám mindenképpen érdekes fotót Nagyvenyim térségéből, ahol elképzelhető, hogy a földet elérő forgószél (tornádó) nyúlt alá a felhőalapból. Kérjük, ha valaki látta a jelenséget, esetleg fotója van róla, írjon nekünk - a képet nagyon köszönjük!
ábrusom,minek akarsz Andinak komolyabbat?
Így is 215-öt megy a kicsivel!
Jó reggelt,itt is volt,de mérsékelten.
jó reggelt este milyen fasza kis vihar volt
Ábrusnak előzmény.
Jó reggelt !
ez a " 2-őt" nagyon szép volt
a conti 7e,a pirelli 29e,nem vagyok éhes a pirelli nekem is ennyibe volt,mert hoztam mellé egy új power pure-t,mert csak a 2-őt együtt adta el a köcsög osztrák
melyikért mennyi pénzt gondolsz amúgy?
az nem motorra való
sajna akkor nem lesz ez nagy buli,csak akkor állnám én a gumit a bulihoz,ha nem lenne pöcsöd
elköltöttél motor átírásra 2 milliót idáig,tehettél volna félre egy kicsit gumira is
jvc d200
milyen kamerád van?
tudod hoyg van ez... van itthon pénz, de a sulira kéne félretennem. nemtom, van kamerám, régi de jó, meg gps-es PDA-m, amiket el akarok adni
az utolsó képen az csak kosz

miért mennyid van rá?vagy csere-bere?
a conti:
gondold azt, hogy nem nagyon van rá pénz
minta szerint a conti olyan 70%-os,újan se megy el többet 5000-nél...persze ha csapatod neki és én csapatom:-)
van,de csak 2D-ben
van egy Conti race attackom,kb 3500 km van még benne,medium keverék tavalyi évjárat,nagyon faszán tapad,azért vettem le,mert a román túra végére nem maradt volna rajta minta és az közúton gáz:-)
a másik egy zsír új dragon supercorsa pro,melyik érdekel?
nincs imaxban batman? mondjuk mire megnézhetem, hogy lesz szabadnapom... :(