Előre is köszi!
Ősszel széthúzom a blokkot és fel akarom újítani teljesen, ha esetleg nem tudnék beszerezni ezt-azt,abban az esetben keresnélek mert nem mindenki szeret postázni az USA-ból ide.
műhely-nappalai-konyha mi nem 200 nm-en vagyunk, csak 44-en.
egyébként napokon belül kész az asztali gépem, és ugye itt a tábla pc húzgálni. az egyetemen végeztem, oda már nem kell lapos, így ez felesleges lesz.
újonnan vettem 70-ért 2008 novemberében.
na meglátom mit ér... éehet vatera lesz
Szóval: sztem ezeknél elég nehéz így árat meghatározni. Ezeket már csak netezésre veszik, szóval proci mind1, 60G vinyó elég, meg 1G RAM, ami ezek fölött van, az ráadás...
Többet számít az állapot, mennyire nyegle meg karcos a kijelző, milyen a fénye, akku állapota, stb.
A 20ast ez is megéri, PC boltban ilyesmit 30-40ért is eladnak (ez igaz az Ábrus által kínáltra is) vaterát neki
Ui: ha ez saját volt újonnan, és jó, nem biztos, hogy megéri eladni, jó lehet 2. gépnek, műhelybe-nappaliba-konyhába, vagy rokonnak adni vagy mittudomén.
Ennyiért a Luis is házhoz küldi ,
A tömítés 16-17k körül jön ki, meg 10 juró a szállítás, viszont akkor rendelek még mást is. pl a plexi tartót, meg egy bakancsot.
Egyébként mi rossebnek kérdezzek egy viszonteladót, aki úgy is csak dicsérni fogja a terméket?
Nem tudom az e a baj majd kiderül tegnap megállt 3km miklóson és toltam de már este volt nagyon és nem néztem meg. 5000ft amúgy +1db 1000exup ha ennek is kakukk
Ősszel széthúzom a blokkot és fel akarom újítani teljesen, ha esetleg nem tudnék beszerezni ezt-azt,abban az esetben keresnélek mert nem mindenki szeret postázni az USA-ból ide.