Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi. Nem kennyérre kell. Ha nagy a gebasz, hidd el nem én fogok az ajtódon kopogtatni, hogy demánaggyadapénzet heee. (máncsak azér se mert Pécs messzebb van mint gondolnád. Pedig gondolnád ztán messze van )
Gondold át !
Sziasztok! Most mennem kell.
Nagyon köszi,de most nem merek semmit venni. Nem tudom még mi lesz,lehet rosszul alakulnak itt a dolgok a munkahely miatt. Most nem adhatunk ki semmit. Szeptemberben már tuti lesz valami,de add csak el nyugodtan,mert nem tudok tutit mondani. Azért nagyon köszönöm a lehetőséget,rendes vagy!
Nagyra tartalak, így jól esik, hogy büszke vagy, de.. nem egy nagy valami. webprogramozó leszek csak. Büfé szak.
me bolond
1 hét kb és megvan az aztali gép. (ma vettem meg este a monitor. egy 19-es LG flatron 13-ért nem volt sok )
Sanyim. olvass vissza, ott van milyen a laposom. Meglestem a neten kb mit érhet. 25-be elmenne. ebből lejn a vatera jutalék, így: postával 24. 12 havi kamatmentes részletre a Tied. 1 hónap visszavásárlási garit kapsz rá ha a Vicus ki akarna baszni vele együtt. Mit szósz? Lenne géped. 1G ramot át is lehetne dobni bele a mostaniból. még gyorsabb is lenne esetleg: a 160-as vinyót kikapnám belőle és megtartanám rack-be. ezesetben 20 a postával együtt. Csakmer hiányzol a fórumról.
Is-is.
Valami zörög benne nagyobb fordulaton és sosem bíztam olyan öregebb gépben aminek nem láttam a belsejét.
Komolyan gondoltam.
Szevasztok pajtikäk
Érdekel esetleg valakit egy Samsung kamera?
Kazis, két akksival, töltővel, működik rendesen de igazából nincs mire használnom. (arról van szó amivel hadonásztam St.Endrén tavaly)
10e-be vihető.
neked is meg mindenkinek
Eltemettük Kinga nagyiját Olyan furcsák nekem ezek a halotti torok. Rendesen látszik az embereken a megkönnyebbülés.
Öregem nagy fej vagy! Minden elismerésem,munka mellett nem lehetett egyszerű.
Miért húzod szét? Nem jól működik?
Nőtt vagy hízott?
nem teljesen. 1 tárgyam, a szakdoga, és az államvizsga van, de ez már csak idő kérdése. innentől meg lesz.
ja meg kék egy nyelv. elkezdek ősszel rágyúrni az angolra
Ma nézegettem Némót, nagyot nőtt a srác!
mindenkinek!
Végeztél az egyetemmel? (büszke vagyok hogy ilyen kaliberű embereket ismerhetek )
Hát bizony! Még nem tudni mi lesz. Senki nem mond semmit,a buszok a NAV honlapján szeptemberben árverésre kerülnek. Lehet még munkám sem lesz. De azért bizakodom,csak szereznek 513 milliót,és lesz munka továbbra is. Ha nem,hát az nagyon fájni fog.
Jó.
Az árra gondoltam hogy kérdezd meg, nem arra hogy milyen a cucc.
Ha nem lesz jobb ajánlat akkor gondolom jó lesz, majd mondom neki.
Emre holnapra gondolja át a dolgot így legyél egy kis türelemmel.(egyébként nem én döntök csak szóltam itt is hogy van ilyen)