Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem,a múlt héten erre a hétre ígérték,gondoltam végeznek a találkozóig,nem jöttek és most szóltak hogy hétfőn jönnek.Így bízzon az ember egy vállalkozóban.
ez kamu kifogás Gyula jobbat találj ki....
Csövi,változás van,sajna nem tudok menni,mondd le a foglalásom.Ki kell pakolnom a nagyszobát,hétfőn vagy kedden jönnek a mesterek javításra és festésre.
Okè.köszi.
Soknak tűnik,1.8-2.2 Ohm gépkönyv szerint.Ellenőrizd a szikrát egy hibátlan gyertyával,kékeslila szikra a jó,fehér vagy pirosas gyenge,az kompresszió alatt már bizonytalan.
Ja ja köszi. a trafónál 2.3-2.4 ohm ès 13 kohm az elegendõ vagy cseréljem?
Igen én külön foglaltam,de kösz hogy gondoltál rám
Nagyszerű,mondtam hogy nézz körül,jobban is jártál.
Köszi Csövi mester,ha a panzió szoba foglalt,jó egy kétszemélyes faház is.
Hát ezt szebben berakták mint a kicsin
623 ft volt a tükör ès igy nèz ki.mèg se 2000 mint a másik helyen.
Kiváncsi vagyok holnap mennyire lesz motoros idő...
szépjóreggeleket
Rövid bringásgatyó,rövid bringásmez. Még noncsolyan hjdeg,amig tekersz nem fázol meg. Ha hosszút veszel fel,és átázik,az jobban kihűt,mintha rövidben mennél. A lábról,kézről hamar leszárad a víz,és a nyári cuccokból is hamar kjfújja a menetszél a vizet,száraz lesz pill. belül. A hósszú gúnya gáz,mert nehezen szárad,és folyamat hűt ha vizes.
Mèg valami http://www.motoroazis.hu/terme... ezek közzül melyik való fzr 1000 genesis-re.köszi.
Sziasztok!
Sziasztok.megmèrtem a trafókat. p: 2.3 ohm sz: 13 kohm .ezzel mè elmegy vagy cserèlni kell.szikrát mèg nem nèztem hogy milyen.köszi.nèztem egy másik üvegest 500ft +áfa vagy 600 ft kp ennyièrt raknak üveget a visszpillantó tükrömbe.
Sörrel akarsz köszöntőzni?