Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval ölelgess személyesen holnap

Én is most értem haza pestországbú, reggel meg megyek vissza motorral - remélem, nem fog esni.
Kicsit beboroztam, de megérte
Sajna most nem megy. Az 500km nem gáz,tavaly is voltam,és baromira jól éreztem magam.
Hát mért nem jössz akkor? Nincs minden nap tali... bár neked majd 500 km.
Laci!

Szia!

Gyula, nézetted szakértővel? Mert ez jól megrepedt lehet, hogy szerkezetileg is megmozdult, és akkor nem elég a glett
Tavaszra,ha bejön a jobb idő,akkor majd ide is szervezünk egy hosszú hétvégét. Ezt néztem ki,persze ha lesz igény rá.

ORFŰ

Tudom hogy sokan jártatok már itt,de lehet vannak még felderítetlen helyek a közelben.
Sziasztok! De jó nektek! Milyen szívesen mennék én is. Majd csináljatok fotókat,had csurgassam a nyálam. Nagyon megkedveltem ezt a helyet tavaly.
köcc az infót. akkor holnap kiugrok pár órácskára....
Én úgy terveztem kérlekszépen, hogy kb. 7-kor indulok 11-es út, budai alsó végig 6-os út felé, M0, Szigetmiki. Csak nem tudom ott a 6-os út M0 csomópontot le szokták zárogatni azt akkor szopás van...Ti merre?
Az ott alvás az 2300 Ft. Aki ott alszik átmehet fürdeni a thermálba, aki nem annak meg kell venni a belépőt az kb. 1000Ft. Persze ha akarunk fürdőzni. Van ott egy kajálda remélem nyitva lesz, tavaly elég jót ettünk ott, nem is volt drága kb. 1500 Ft. Ha elmegyünk még valamerre akkor a benzin, este meg ott van 100m.-re egy SPAR veszünk inni valót, kiki mit szeretne.... nem vészes szerintem.
vagy maradok mosogatni.......
értem.akkor ingem-gatyám..
Hát kb lesz 3-4 ribi akit közösbe állunk Ádámnak 1 fiúcska Rengetek alkohol és tudatmódosító anyag szal sok píz kell
Csövi! csak érdeklődnék,programokkal kapcsolatban, hogy anyagilag kb mire számoljak?
Papi holnap mikor indulsz? És merre mész?
mindenki
helló
Szombat délelőtt kb. 10-11.
várjál-várjál,mi nem alszunk ott,mert az asszony vasárnap dolgozik!
Hány órakor lesz a találka?
sziasztok
Reggelre végzel vele,aztán irány Szentendre!
Fogalmam sincs mikor végzek,ebben a kis lakásban kétszer annyi cucc van mint ami befér,Kati meg anyám telepakolták ruhával porcelánnal,meg mindenféle felesleges holmival.
A szomszédomban építettek egy kultúrális központot,csak a bontási munkálatok vibrációja kisebb problémát okozott a házam falában.Persze vállalták a javítást,csak az időzítés sikerült rosszul.
És mi van a vasárnappal?