Idefér a jézéef is mivel szinte fzr.
Yakomotoban (72/238-994 Pécs) biztos meghozzák ha sehol sem találsz, FZR 600-hoz kérdeztem legutóbb ahhoz 10e-ért lett volna. (ez jó ár és nem készletben van hanem önmagában, ami mostanában elég ritka eset)
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni!Yamaha YZF 750 R-hez keresek hengerfej tömítést!Sajnos magyar oldalakon sehol nem találok!E-bay-en van,de ha lehet Magyarországon vennék!Ha valaki tudna segíteni,nagyon megköszönném!Bocs,hogy ide irok,de yzf-nek nem találtam topicot!Köszi!
A NAGYTESTVÉR FIGYEL ÁÁÁÁMMMM!
Sziasztok!
Na,a sörözést sajna ki kell hagynom idén,mert én nem alszom ott sajna,mert estére el kell jönnöm.Legalább is eddig úgy néz ki a dolog.
Szerintem is király lesz, hangulatos a hely csak el kellene dönteni, hogy hogy rendeződjünk alakzatba, hány házat foglaljunk el...Lefoglaltam ugyan a helyet de mondtam, hogy még pontosítunk.
Yakomotoban (72/238-994 Pécs) biztos meghozzák ha sehol sem találsz, FZR 600-hoz kérdeztem legutóbb ahhoz 10e-ért lett volna. (ez jó ár és nem készletben van hanem önmagában, ami mostanában elég ritka eset)
1 ágy lesz de szigorúan pávamentes övezetben és nemhorkolók között. (füldugót azért viszek)
Üdvözlöm őket társaságunkban!Remélem találkozunk a talin!
Hát az sem sok.
Sziasztok!
Na,a sörözést sajna ki kell hagynom idén,mert én nem alszom ott sajna,mert estére el kell jönnöm.Legalább is eddig úgy néz ki a dolog.
A többiek is nyilatkozhatnának...
Te, Csővi, a 3emeletes ágy, az milyen?