Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jó mert nekem túl erős.
Szerintem jobban járnál ha még gyütené hozzá kb 200e ft és pcit fiatalabbat vennél!
Én láttam volt itt tényleg szép
lesz
R6 az nagyon kicsi nekem nagyon összehúz és megfájdul a pocim
olyan 350+átírásra kalkulálok
Én szerintem már jobban járnál egy r6 vagy r 1!már azoknak is len van az áruk a béka segge alatt
pont ezt akartam irni ,rossz emaillel léptem be
fogadjunk kisradar vagy
Kérlek szépen ha beindul és megy akkor idén meghajtom mint singer a találmányát és annyi neki, vagy elmegy mondjuk kb 150e ft ért és a maradékot kipótolom és modellfrissítés yzf 750 talán csak hogy yamahánál maradjak és ennél a baráti társaságnál.
lessz
mi lest véle idén
mondjuk enyém nem kapott de nem baj mert idén bevégzi szegény
88as és 80000km és ugyanazzal raktam össze most bírja ha kap kenést rendesen
nem megvenni akartam, csak kíváncsi voltam, h ha beüt a baj, akkor be kell szerezni egyet de akkor lehet ebay-en jobban járok! am mennyi ideig bírhatják ezek? mert nekem 90-es a gépem, és ha minden igaz 56000 km van benne( ha minden igaz)
Ezt vagy négy(!)éve árulja már,adta 14000-ért,nem kellett,felemelte 20000-re mégúgy se kellett,most meg leengedte de így se viszi el senki.Én nem venném meg mert régóta szárazon van,ki tudja a csapágyak meg a csúszófelület mennyire rozsdásodtak be. .
yamaha fzr 600 89' főtengely ez 90-es évjáratba is belemenne? A főtengelynek mennyi kb az élettartalma?
a te mogyoród